in

ЛюбовЛюбов

Какви подаръци са подходящи за всяка зодия

Най-хубавият подарък е този, който подаряваме от сърце. Въпреки това, често се случва да се чудим какво да подарим дори на най-близките си хора за различни поводи. Вижте какви подаръци ще впечатлят представителите на силния и нежния пол от всяка зодия.

 

Овен

Жена

Жените под този знак са с труден характер и малко егоистични. Винаги поставят себе си на първо място и се целят да бъдат първи във всичко. Дамите Овен са весели и енергични и харесват активния начин на живот и ще се зарадват на подарък, който ще помнят дълго – полет с балон, забавна фотосесия, пейнтбол, езда, спа уикенд.

Мъж

Мъжете зодия Овен са харизматични личности, които не обичат скуката. Те са подвластни на чувствата си, но обичат да имат надмощие в отношенията с партньора си. Често това води до импулсивни и необмислени постъпки, но пък по природа са щедри и обичат да правят скъпи подаръци. Ако искате да зарадвате мъж, роден под този знак, подарете му преживяване – пътешествие, пилотиране на самолет, офроуд приключение и други подобни. Овните са много прагматични и ако се затруднявате с подаръка, просто го попитайте и може заедно да планирате един незабравим ден.

 

Телец

Жена

Жената Телец е силна, балансирана и интелигентна личност, която влиза перфектно във всяка една роля – приятелка, съпруга, майка, отговорен служител. Телците трудно могат да скрият разочарованието си, така че трябва да бъдете внимателни с какво ще ги изненадате. Подаръкът за представителките на този зодиакален знак не трябва да изглежда евтин. Може да изберете красиво бижу, писалка, тефтер, часовник. А ако искате да оберете точките, прибавете букет цветя, или бутилка вино, оригинална картичка, или нестандартна опаковка.

Мъж

Мъжете Телци са грижовни, обичат комфорта и винаги се стремят към него. Те харесват подаръци, които подчертават личния им вкус. Може да се спрете на интересна книга, билети за концерт, театър или друг тип подобен ивент, както и предмети за интериора, които ще създадат уют и комфорт на притежателя им.

 

Близнаци

Жена

Жената Близнаци има много таланти и интереси. Не е лесно да уцелите идеалния подарък, тъй като те са много непостоянни и често променят мнението и вкусовете си. Близнаците обичат вниманието, така че ще се зарадват почти на всичко, което им подарите. Може да заложите на книга, маркова чанта, красив комплект за писане, нестандартна флашка или красива безжична мишка. Няма да сбъркате ако купите и ароматна свещ или люлеещ се стол.

Мъж

Мъжете под този знак също често си менят мнението. Те са активни, любознателни и обичат да правят планове. Има неща, които няма как да не оценят. Такива са рядка книга, стреч карта на света, самолетни билети, термочаша, приспособление за туризъм или предмет, свързан с любимо хоби.

 

Рак

Жена

Жените Рак са емоционални, първични, обичат уюта и комфорта. Ако искате да зарадвате представителка на този знак, подарете ѝ подарък, свързан с домашния декор, красиво бижу, аксесоар за кухнята, хубав парфюм или нещо сантиментално.

Мъж

Мъжете Раци обичат подаръци, които отговарят на техните интереси. Те си падат по предмети с история, които създават уют. Може да изберете хубав шал, ръкавици, кулинарни книги или предмети, които попълват техните колекции.

 

Лъв

Жена

Родените под знака на Лъва са лидери по природа. Обичат те да диктуват правилата, самоуверени са и не търпят отказ. Те са креативни личности и обичат да се чувстват желани и обичани. За да ги зарадвате, заложете на стилно бижу, красив аксесоар, продукти за красота, ваучер за спа процедури или подарък, свързан с тяхно хоби.

Мъж

Мъжете зодия Лъв обичат да бъдат третирани като царе. Въпреки това, те не са нарцистични личности и са готови да направят всичко за хората, на които държат. Ако искате да ги зарадвате, подарете им конзола или видео игра, таблет, стилен колан, изискан портфейл, стилен часовник, барбекю или подарък, свързан с тяхно хоби.

 

Дева

Жена

Девите обичат да бъдат мултифункционални. Могат да се справят с няколко задачи накуп. Те не понасят хаоса и мръсотията. За тях всяко нещо има свое място и обичат всичките им вещи да бъдат добре организирани. Ако искате да изненадате жена Дева, купете ѝ нещо практично – кафемашина, блендер, съдомиялна, органайзери или доза релакс.

Мъж

Мъжете под този знак обичат персонализирани подаръци. Може да направите някой колаж с ваши снимки, да гравирате предмет, да поръчате бутилка с етикет и пожелание, написано от вас или абонамент за фитнес, любимо списание и други.

 

Везни

Жена

Дамите Везни се отличават с женственост и елегантност. Предвидливи са и обичат домашния уют. За да ги зарадвате, заложете на хубав парфюм, предмети на изкуството, настолна игра. Няма да сбъркате ако им подарите и плик с пари по оригинален начин.

Мъже

Мъжете, родени под този знак, са страхотна компания. Те са със страхотно чувство за хумор и много елегантни. Подходящи подаръци за тях са дизайнерска вратовръзка, билети за ивент, луксозна химикалка, комплект за бръснене, биография на личност, която харесват или хубав парфюм.

 

Скорпион

Жена

Скорпионите са едни от най-емоционалните знаци в зодиака. Те са верни приятели, но понякога са обсебващи отмъстителни. Най-хубавият подарък за тях е тръпка. Те се увличат от мистичното и обичат загадките. Може да заложите на поредица книги с мистерии, скъпоценни камъни, фигурки-талисмани или подарък, който ще им помогне да се отпуснат , като уикенд на красиво място със спа и приятни разходки.

Мъж

Личността на Скорпиона понякога е трудна за разчитане. Той не обсъжда много чувствата и мислите си. Ако се затруднявате при избора на подарък, със сигурност няма да сбъркате с ръкавици, портмоне или колан от естествена кожа, стилен кейс за смартфон, часовник или гривна.

 

Стрелец

Жена

Жените Стрелец са независими и директни. Казват точно това, което мислят, и не обичат заобикалките. Те са пълни с енергия и много креативни. За да зарадвате представителка на този зодиакален знак, трябва да измислите оригинален и необичаен подарък, като спортни уреди и аксесоари, раници, пътуване до екзотичен остров или по-близка дестинация. Важното е да се пътува!

Мъж

Мъжете Стрелци са изключително творчески натури, обожаващи приключенията. Както и при жените от тази зодия, един от най-подходящите подаръци, е пътуване. Те обичат комфорта, но нямат никакъв проблем да спят и на хижа и в палатка. Други подходящи подаръци са хоби подаръци и спортни аксесоари. Стрелците имат страхотно чувство за хумор и може да заложите и на шеговит подарък.

 

Козирог

Жена

Козирозите са рационални и на моменти дори консервативни. Те винаги знаят какво искат и как да го получат. Тъй като са земна зодия, са здраво стъпили на земята и е трудно да им изберете точния подарък. Жените със сигурност ще се зарадват на шикозен шал, ръкавици, стилна чанта, часовник или красиво и стойностно бижу.

Мъж

Мъжете Козирози обожават хобитата си и всичко свързано с тях. Няма да сбъркате ако купите подарък, свързан с хоби. По реакцията им винаги ще разберете дали им харесва, тъй като те трудно прикриват това. Много е важен и начинът, по който поднасяте подаръка. Този акт трябва да бъде специален и важен.

 

Водолей

Жена

Основната характеристика на този знак е благородство. Водолеите обичат близките си и ценят много приятелството. Жените държат да привличат внимание с екстравагантност и елегантност. Обожават ярките цветове и блясъка. Подарете им стилно бижу, украшения, пяна или соли за вана, спа процедура и красив букет.

Мъж

Мъжете под този знак обичат изненадите и неочакваните подаръци. Те никога не казват какво искат да им подарите, а материалните облаги и парите не са сред целите им. Когато подаръкът има история, ефектът е още по-голям. Те държат на вниманието и начинът на поднасяне. Независимо дали ще бъде аксесоар за новия му автомобил, или артикул на любим футболен отбор, подарете вещ, която има значение за него и е уникална по свой собствен начин.

 

Риби

Жена

Жената Риби е женствена и романтична по природа. Рибите умеят да оценяват персонализирани подаръци. Няма да сбъркате ако заложите на романтични и сантиментални неща, като винтидж сервиз за чай, луксозна кутия, романтична вечеря на свещи, красив фотоалбум със снимки, билет за концерт на любима група или изпълнител.

Мъж

Мъжът Риби е мечтател – чувствен, талантлив и интересен. Той ще се зарадва на всичко, но нова книга на любим писател, маркови дрехи и аксесоари, или парфюм, са сред най-харесваните подаръци от представителите на този знак.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

3 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

5 любопитни факта за Сара Джесика Паркър, които не знаете

HBO Max ще излъчи „Завръщането в Хогуортс“ на 1 януари