in

Звездната сватба на Никола Пелц и Бруклин Бекъм

Никола Пелц и Бруклин Бекъм
Снимка: Instagram/victoriabeckham

Историята на Никола Пелц и Бруклин Бекъм е типичната модерна приказка. Красива руса филмова звезда среща красив млад наследник на едно от най-популярните британски семейства и заживяват щастливо…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltz)

Малко повече от две години, след като светът научи, че Никола Пелц, дъщеря на милиардера Нелсън Пелц и модела Клаудия Хефнър, и Бруклин Бекъм, син на поп звездата и дизайнер Виктория Бекъм и футболната легенда Дейвид Бекъм, са зедно, двамата си казаха „Да“.

Звездната сватба се състояла в имението на семейство Пелц в Палм Бийч. Гости на събитието били знаменитости като Винъс и Серина Уилямс, Ева Лонгория, Гордън Рамзи и семейството му, Рашида Джоунс, Майкъл Бей, М. Найт Шаямалан и други.

Роклята

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham

Красивата Никола Пелц избрала романтична рокля на Valentino със спиращ дъха шлейф с помощта на стилистката Лесли Фремар. Зашеметяващата рокля е резултат от едногодишни разговори с екипа на творческия директор на Valentino, Пиерпаоло Пичоли, две пътувания до Рим и две проби в САЩ. Главните шивачки дори пътували до Маями в деня на сватбата, за да се уверят, че всичко с роклята е наред.

Роклята всъщност е доста семпла, но точно на това се дължи красотата ѝ. Фремар, екипът на Пичоли и Пелц решили да махнат бродериите от роклята и вместо това да добавят френска дантела върху ръчно изработените ръкавици и изискания воал. Благодарение на тази дантела, роклята изглежда като истинско произведение на изкуството.

Единственият детайл от визията на булката, който не бил предварително измислен, е сладка изненада от майката на булката. Тя помолила екипът на Valentino да бродира послание със син конец от вътрешната страна на роклята, както и да пришият талисман – синьо око.

Виктория Бекъм пък създала както своя тоалет, така и тоалетите на някои от гостите. Тя създала роклята на дългогодишната си приятелка Ева Лонгория, както и облеклото на модела Миа Регън. Шаферките на Никола пък били облечени от дизайнера Джоел Диас.

Прическа и грим

Прическата и гримът на Пелц са вдъхновени от визията на Клаудия Шифър през 90-те. Прическата, която е наполовина вдигната, наполовина спусната, е създадена от коафьора Адир Абергел, дългогодишен приятел на Никола. Абергел споделя пред Vogue, че Никола непрестанно му изпращала снимки на Клаудия Шифър. Абергел използвал и Бриджит Бардо за вдъхновение. Тази прическа е много подходяща за прикрепяне на тежкия и невероятно дълъг воал, а Абергел споделя също, че най-важно било да постигнат лъскава и мека текстура на косата.

Абергел има доста опит в създаването на сватбени прически и споделя, че най-важното нещо е косата на булката да бъде добре хидратирана преди големия ден и да се чувства себе си с прическата, която е избрала.

Гримът е дело на Кейт Лий, гримьорката на Chanel. Тя била вдъхновена от естествената красота на Никола и решила просто да я подчертае и засили. Гримът на Никола в сватбения ден е доста свеж и естествен, с няколко интересни детайла.

Тържеството

Пищната сватба продължила през целия уикенд, а за организацията се погрижила Мишел Раго. Булката била придружена до олтара от баща си, под звуците на изпълнение на живо на „Songbird” в съпровод на струнен оркестър. След церемонията бил организиран коктейл, на който гостите имали възможността да се насладят на изпълненията на джаз квартет и 12-членна група с живо изпълнение.

Пищната украса на звездната сватба включвала бял ранункулус, градински рози, божури и хортензии.

Първият танц на младото семейство бил на „Only Fools Rush In“, изпълнена от изгряващия южноафрикански артист Lloyiso. А атмосферата била още по-емоционална, благодарение на речите на кума на Бруклин, братята му Ромео и Круз и баща му Дейвид Бекъм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham

Loading

  • Харесва ли ви булчинската рокля на Никола Пелц?

    Никола Пелц
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Деян Жеков

Деян Жеков: Вселената на Ботев е необятна

филми

10-те най-гледани филмa в Netflix през март