in

Диетата на Ким Кардашиян, с която влезе в роклята на Мерилин Монро

Снимки: kimkardashian/instagram

60 години след като Мерилин Монро изпя незабравимото изпълнение „Честит рожден ден“ на президента Кенеди през 1962 г., Ким Кардашиян изведе роклята на емблематичната звезда на преден план, появявайки се в нея на червения килим на Met Gala 2022.

За да постигне целта си и да бъде единственият човек в историята, който носи истинската рокля на Мерилин Монро – една от най-разпознаваемите рокли на всички времена – Ким Кардашиян е трябвало да свали над 7 килограма за 3 седмици. 41-годишната риалити звезда направи истинско чудо, за да влезе в роклята.

7 килограма за 3 седмици

За жена над 40 години това е доста трудна задача. „Носех костюм за сауна два пъти на ден, тичах на пътека, напълно изключих захарта и всички въглехидрати от менюто си и просто се хранех с най-чистите зеленчуци и протеини“, разказва Ким Кардашиян пред Vogue. „Не гладувах, но бях на много строг режим“, допълва тя.

След почти едномесечната си диета тя се отправя към трезорите на музея Рипли в Орландо, за да пробва истинската рокля. „Идваше ми да ревна със сълзи, когато роклята ми стана“, споделя още Кардашиян пред изданието, като подчертава, че да се подготвиш за червения килим е като да се готвиш за роля в киното. „За мен това беше предизвикателство, с което бях решена да се справя“, казва тя.

Роклята на Мерилин Монро

Роклята в пясъчен цвят е вдъхновена от скица на Боб Маки и подчертава формите на тялото. До момента тя бе собственост на музея на Рипли в Орландо, който купува роклята на търг за колосалната сума от 4,8 млн. долара. Това все още е най-скъпата рокля, продавана някога на търг.

Роклята е изключително ценна част от американската история и затова Кардашиян я носи само за обичайната разходка по стълбите на музея, а след това облече нейно копие.

„Изключително много уважавам роклята и знам какво означава тя за американската история. Никога не бих искала да седя и да се храня с нея, или да рискувам по някакъв друг начин да я повредя. Всичко трябваше да бъде добре преценено и дори се наложи да се упражнявам да вървя с нея нагоре по стълбите „, отбелязва Ким Кардашиян.

Loading

  • Допада ли ви тоалетът на Ким Кардашиян за Met Gala 2022?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Прада

Прада – историята на една от най-емблематичните модни къщи

столица

Тест: 10 въпроса за столиците, които често се бъркат