in

„Всички ние сме мечти“ – наивниците, които се осмеляват да мечтаят

Всички ние сме мечти

Романът на Симона Стоева „Всички ние сме мечти“ е поетично обяснение в любов към изкуството във всичките му форми. Книгата възхвалява човешкия порив безстрашно да следваме мечтите си, независимо от трудностите, които срещаме по пътя. И ни припомня, че във всеки един от нас се крие история, която чака да бъде разказана.

Точно като тази на Иво – ученик в престижната Академия по изкуствата, непоколебим в решението си някой ден да се нареди сред най-великите имена в киното. И на Нора, която не иска просто да танцува, а да стане най-добрата балерина, творила някога.

Когато пътищата им се пресичат в стаята за наказание, в момент, сякаш излязъл от страниците на филмов сценарий, всичко друго мигновено затихва. Вихрушката от чувства помежду им заплашва да ги отдалечи от целите, които и двамата преследват толкова пламенно.

И както често се случва в живота, Нора и Иво са принудени да избират. Но може ли сърцето да направи избор между любовта и изкуството? Отговорът ще откриете във „Всички ние сме мечти“…

Варненската писателка Симона Стоева споделя за книгата си, че е писана отзад напред: „За мен историите започват от финала. Когато пиша, често в главата си имам нарисуван завършек и остава да разбера как героите ще стигнат до този момент, до който знам, че трябва да ги заведа.“

Източник: Сиела 

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Пролетни ролца

Пролетни рулца

Джейда

Джейда Пинкет Смит за борбата с алопецията