in

Брус Уилис се оттегля от киното

Брус Уилис

Любимият на няколко поколения актьор Брус Уилис слага край на актьорксата си кариера. Звездата, която ще запомним с ролите си в „Умирай трудно“, „Армагедон“, „Бесни страшни пенсии“ и още редица страхотни филми, е диагностициран с афазия. Това е състояние, при което човек губи способността си да говори и да разбира чужда реч.

Дъщеря му Румър Уилис написа в социалните мрежи дълъг пост до почитателите на актьора, в който казва, че той не е в състояние да продължи с актьорската си кариера:

„До невероятните почитатели на Брус – като семейство искаме да споделим с вас, че любимият ни Брус има здравословни проблеми и наскоро бе диагностициран с афазия, което затруднява когнитивните му способности. Като резултат от това и след дълъг размисъл, Брус слага край на своята кариера, която означава толкова много за него. Това е трудно време за семейството ни и сме благодарни за вашата подкрепа, любов и състрадание. Ще преминем през това като силно семейство и искаме да съобщим на феновете, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него. Както Брус винаги казва: „Изживейте го“ и заедно планираме да направим точно това. С обич, Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Актьорската му кариера започва в началото на 80-те

67-годишният Уилис става известен в телевизионното шоу Moonlighting преди да се наложи като един от най-добрите екшън актьори. Успява да пробие с ролята си в сериала „Лунатици“. Сред най-силните му роли се открояват тези в „Умирай трудно“, „Петият елемент“, „Шесто чувство“, „Армагедон“, „Последният бойскаут“, „12 маймуни“ и други. Той има и три издадени музикални албума.

Една от най-запомнящите се звезди на 80-те и 90-те години се появи в цели седем филма през 2021 г. и три филма с негово участие вече са излезли тази година. През 2022 и 2023 г. се очакват общо осем филма с участието на Брус Уилис.

Loading

  • Коя е любимата ви роля на Брус Уилис?

    • Армагедон
    • Умирай трудно
    • Девет ярда
    • Петият елемент
    • Бесни страшни пенсии
    • Шесто чувство
    • Неуязвим
    • 12 маймуни
    • Последният бойскаут

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Александър Маккуин

Александър Маккуин – дизайнерът, който не се страхуваше да бъде различен

И просто така

Какво да очакваме от втория сезон на „И просто ей така“?