in

Блейк Лайвли: Не знаеш през какво преминава другия, всички сме на сложни пътешествия

Blake Lively at Book Bonanza 2024.

От днес в кината бушуват всички нюанси на човешките емоции с Никога повече. Завладяващата дългоочаквана адаптация по едноименния бестселър на Колийн Хувър, който докосна милиони сърца, дебютира предпремиерно днес на големия екран и обещава същото разтърсващо въздействие върху почитателите, каквото имаше и хитовата книга. Филмът остава верен на същността на романа, като безпощадно разглежда болезнените теми за домашното насилие, комплексността на любовта, силата на прошката, съпричастността и трудните избори, които определят живота ни.

В Никога повече се запознаваме с Лили Блум (Блейк Лайвли) – борбена млада жена, решена да си проправи нов път и да започне живота си отначало в Бостън въпреки сенките на миналото. Стремежът на Лили да започне собствен бизнес се преплита със съдбата, когато тя среща харизматичния неврохирург Райл Кинкейд (Джъстин Балдони). Между двамата се разпалва страстна любовна връзка, но със задълбочаването на отношенията им героинята открива отражението на проблемната история на родителите й в собствения си романс. Точно когато Лили си мисли, че е намерила щастието, което търси, миналото чука на вратата под формата на първата й любов – Атлас Кориган (Брандън Скленар). Докато старите емоции се появяват отново, а противоречивите чувства бушуват, тя трябва да отговори на най-важния въпрос „По-лесно ли е да останеш или да си тръгнеш?“.

В ново видео зад кадър любимата на публиката Блейк споделя повече за впечатленията си от продукцията и става ясно, че ни очаква едно наистина прочувствено преживяване. Изключителните образи на актьорския състав придават дълбочина и автентичност на героите, което прави суровата и трогателна история още по-докосваща.

https://www.youtube.com/watch?v=5dJPH4jtzWU

„Просто се влюбих в Лили“, казва Лайвли. „Исках да разкажа нейната история, защото емоционалният й път беше толкова ясен за мен, но има толкова много начини, по които тя може да бъде представена. Приемайки ролята, исках да съм сигурна, че няма да бъде представена като деликатно цвете, а като здраво стъпила на земята жена. Сметнах за важно да видиш как някой, който изглежда улегнал, се губи. Това те кара да осъзнаеш, че никога не знаеш през какво преминават хората. Всички ние сме на сложни пътешествия, които невинаги имат ясно начало, среда и край. Надявах се, че може да помогне на хората да не се чувстват толкова самотни, като видят Лили едновременно силна и уязвима, уверена и уязвима, изгубена и намерена“.

Режисьор е Джъстин Балдони (Непорочната Джейн, На пет стъпки от теб), а продуценти са Алекс Сакс, Джейми Хийт и Кристи Хол. Във филма участват Блейк Лайвли (Клюкарката, Вечната Аделайн, Опасни води), Джъстин Балдони, Джени Слейт, Хасан Минхадж, Ейми Мортън и Брандън Скленар. По сценарий на Кристи Хол, базиран на книгата на Колийн Хувър.

 

 

 

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

3.2k Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Режисьорското дуо Мина Милева и Весела Казакова с нов филм

Зая Беназо: За Палестина, борбата, травмите и мъдростта