in

„Цветовете на нощта“ – инцидент, който белязва цели поколения

Цветовете на нощта

Книгата „Цветовете на нощта“ е различна, интересна и се чете на един дъх. Норт Частейн притежава необичайна дарба – паранормално нощно зрение, с което проследява най-опасните психо престъпници. Той научава, че баща му е изпаднал в кома след нападение заради артефакт, принадлежал на дядо му, който е работил за тайна правителствена лаборатория.

За да спаси живота на баща си, той трябва да намери въпросния артефакт. И да докаже почтеността на дядо си, считан за предател от мнозина от членовете на тайната организация Фондацията.

Дарбата му обаче отслабва с всеки изминал ден и Норт съзнава, че не може да се справи сам. Обръща се за помощ към посредничката Сиера Рейнс, която познава подземния свят на колекционерите на антики и реликви.

Двамата се впускат в търсене на артефакта и не след дълго се озовават на мястото на инцидента от преди няколко десетилетия в градчето Фог Лейк. Инцидент, който белязва цели поколения и променя живота им завинаги.

Норт и Сиера ще разкрият шокиращи истини за случилото се през онази съдбоносна нощ. Някой обаче ги следи и ще направи всичко по силите си тайните от миналото да останат заровени завинаги…

За автора:

Авторка на над 50 поредни бестселъра на „Ню Йорк Таймс“, Джейн Ан Кренц използва три различни псевдонима за всеки от трите поджанра на романтичния паранормален съспенс, в които твори:  Джейн Ан Кренц – за съвременни четива, Аманда Куик – за историческите и Джейн Касъл – и за футуристичните. Общият тираж на книгите ѝ надхвърля 30 милиона екземпляра.

Джейн Ан Кренц е завършила специалност „История“ в Калифорнийския университет и има магистърска степен по „Библиотечни науки“. Тя е първата носителка на наградата „Джейн Остин“ на Romantic Times, създадена да „почете представителите на романтичната общност, които са повлияли значително на жанра“.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Великден разядка

Пълнени варени яйца с пушена сьомга

10 интересни факта за Исак Нютон