in

Тайната сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: On The JLO

Дженифър Лопес и Бен Афлек вече официално са съпруг и съпруга. Сватбата им е била този уикенд, 16 юли, в Лас Вегас.

Историята на Афлек и Лопес започва преди 20 години. Двамата започват да излизат през 2002 година, а през ноември същата година се сгодяват. Сватбата им трябвало да се състои през септември 2003 година, но само няколко дни преди церемонията, те отменят сватбата. След раздялата, Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, а Лопес се омъжи за Марк Антъни.

През 2021г. обаче двамата отново намериха път един към друг и отново се сгодиха. Лопес сподели детайли за тайната церемония с читателите на нейния бюлетин On The JLo. В писмото до своите почитатели, тя описва сватбата като „точно това, което искахме“. Певицата разказва, че двамата с Афлек пътували до Вегас, след което чакали на опашка с още 4 двойки.

„Зад нас двама мъже се бяха хванали за ръце. Пред нас имаше млада двойка, бяха пътували 3 часа от Викторвил на втория рожден ден на дъщеря си. Всички ние искахме едно и също нещо – светът да ни признае за партньори и да заявим любовта си чрез брака“, разказва Лопес.

Роклята

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: On The JLO

За разлика от повечето звездни сватба, на тази церемония не е имало пищни рокли и изискан дизайнерски костюм. Лопес сменя два тоалета – красива бяла дантелена рокля с паднали рамене и дълги ръкави от дизайнера Зухаир Мурад и „рокля от стар филм“. Афлек пък сложил бял смокинг, който имал в гардероба.

Лопес е участвала в множество филми, в които носи булчински рокли – включително „Омъжи се за мен“ от 2022 г. Тя също носи булчински рокли в „Свекървище“ (2005) и „Сватбеният агент“ (2001). Твърди се, че роклята, която Лопес носи във филма „Сватбеният агент“, е вдъхновението за роклята на Меган Маркъл за нейната кралска сватба през 2018 г. Но Джей Ло не е избрала нито една от трите емблематични сватбени рокли за сватбата си с Афлек.

На една от снимките, които красавицата споделя със своите фенове, носи красива текстурирана бяла рокля. Тя споделя, че има тази рокля от много години, а сега я носи на сватбения си ден. Роклята е вталена в горната част и с леко разкроена пола.

От видеата, които Лопес е изпратила, става ясно, че Афлек се е преобличал в мъжката тоалетна, а Джей Ло използвала стаята за почивка, за да сложи красивата си рокля.

Семейство Афлек

Семейство Афлек вече се състои от седем души. Бен Афлек има 3 деца от бившата си съпруга, Дженифър Гарнър, а Лопес има близнаци от брака ѝ с Марк Антъни. Сега двойката има „ново прекрасно семейство от 5 невероятни деца и живот, който очакваме с нетърпение“, пише Лопес.

Тя сподели снимка на дъщеря си Еми в розовия кабриолет, намиращ се зад параклиса, но не е ясно дали всички останали деца също са присъствали на церемонията.

„Успяхме. Любовта е красива. Любовта е мила. И както се оказва, любовта е търпелива. Двадесет години търпение.“, така започва съобщението на Джей Ло.

„Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, са двамата души и обещанието, което даваме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Най-добрата нощ в живота ни.“, продължава тя.

Историята, написана от Лопес, завършва така „Любовта е страхотно нещо, може би най-доброто – и си струва да се чака…“.

А накрая пише „С много обич: г-жа Дженифър Лин Афлек“, което вероятно означава, че Лопес е взела фамилията на съпруга си.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Жоао Коелю: Големите трагедии често са и големи възможности

младите любовници

„Младите любовници“ и има ли сърцето възраст