in

„С обич от Лондон“ – история за една красива, но обречена любов

Библиотекарката Валентина неочаквано наследява от майка си Елоиз книжарница в един от най-живописните лондонски квартали. Когато пристига в английската столица, младата жена се изправя пред най-голямото предизвикателство в своя живот: да разбере коя в действителност е била майка ѝ, която я е изоставила като дете.

Приживе Елоиз е съставила игра с откриване на бележки, чрез която дъщеря ѝ да опознае и обикне града. Валентина се впуска в приключението и макар да няма намерение да се установява в Лондон, скоро очарованието на квартала я завладява.

Тя случайно се натъква на екземпляр от любимата си книга, изпълнен с коментари, които разпалват любопитството ѝ. Името на притежателя на романа е изписано от вътрешната страна на корицата. Дали той няма да се окаже сродната ѝ душа?

Но докато го търси, бъдещето на книжарницата е заложено на карта. За да предотврати фалита ѝ, Вал трябва да разчита на подкрепата на общността и да се зарови дълбоко в миналото на Елоиз. Минало, изпълнено с дръзки мечти, аромат на книги и една красива, но обречена любов.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Пилешки гърди

Пълнени пилешки гърди със сушени домати

Меган Маркъл

Меган Маркъл на 41 – какво още не знаем за нея