in

Свалката: бурната любов между неустоим сваляч и непоправима романтичка

свалката

„Свалката“  е пламенна любовна история, която идва, за да покаже, че дори най-ледените сърца могат да бъдат разтопени.

За изкусителния Дийн сериозните връзки са нещо забранено. Момичетата знаят, че могат да го имат само за една нощ и са се примирили, че красавецът е забранено изкушение за желаещите нещо повече. Той прекарва времето си или на хокейното игрище, или в безразборни свалки. Но сърцето му няма да остане студено завинаги.

Невинната Али току-що е преживяла тежка раздяла. Отчаяна, наранена и объркана, тя дори не иска да си помисля за ново гадже. Романтичката в нея не може да си представи да бъде с някого, на когото сърцето ѝ не принадлежи изцяло. Но срещата ѝ с Дийн се оказва съдбовна и за двамата.

Когато пътищата на Дийн и Али се пресичат, притегателната сила между тях е по-силна от волята и здравия разум. Прекарват една незабравима нощ заедно. След тази нощ за първи път в живота на Дийн се появява желание за нещо повече от „Свалката“ на века. Най-сетне той вижда другата страна на монетата и разбира какво е да бъдеш преследващият, а не преследваният. Изненадващо дори за самия него се оказва, че Али е много повече от поредното му бързо завоевание.

Бивши гаджета, любовни триъгълници и ревност го спъват по дългия път към момичето на живота му. Дълбоките чувства, които неусетно започват да бушуват в душата на хокеиста, преобръщат целия му свят. Али е единственото момиче, което Дийн иска за повече от една нощ, а тя не отвръща на желанията му. Любовта изглежда почти невъзможна, но обсебващите мисли няма да го оставят, докато не я спечели завинаги. И само за себе си.

Предизвикателният, изпъстрен с пряма сексуална страст разказ на Ел Кенеди е доказателство, че съдбата обича да дава втори шанс на онези, които имат смелостта да се възползват от него.

За автора

Сензацията в романтичния жанр Ел Кенеди се завръща с дългоочакваната трета част от поредицата „Off-Campus“. След бестселърите на канадския автор „Сделката“ и „Грешката“, този път книгата обещава същински пир за почитателите на наситените с еротична енергия отношения между наглед невъзможни влюбени.

В духа на „Игра с огъня“ и „Вишъс“ на обичаната Л. Дж. Шен, „Свалката“  е съблазнителна история за силата на желанието и неудържимата сила на любовта.

 

Източник: Сиела

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Кокосово барфи

Кокосово барфи

Събуждане

Как да се събуждате по-красиви