in

ЛюбовЛюбов

Романтичните комедии на Дженифър Лопес

Филми Джей Ло
Снимки: Instagram

Дженифър Лопес е много талантлива жена. Тя е певица, танцьорка, продуцент, дизайнер, модна икона, собственик на бранд за козметика и…актриса. 52-годишната красавица е участвала предимно в романтични комедии през актьорската си кариера, а излизането на последния ѝ филм „Омъжи се за мен“ предизвика бурни реакции у феновете. Именно заради участието ѝ предимно в романтични филми, талантът ѝ е поставян под въпрос. Както всеки друг актьор, Лопес има както много добри роли, така и някои филми, за които вероятно самата тя съжалява.

Ето кои са романтичните комедии, в които Джей Ло има главна роля:

1. „Трудна свалка“, 2003

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nea💍✨ (@lovely.jlo_)

Джей Ло среща Бен Афлек на снимките на филма „Трудна свалка“. Въпреки че между двамата се заражда истинска любов, филмът определно не е най-добрият. Истината е, че нищо в този филм не е забавно или романтично.

Лари (Бен Афлек) е измамник, който прави много гафове. Рики (Джей Ло) е мъжко момиче и гангстер. Двамата са принудени да работят заедно върху работа, която излиза извън контрол.

2. „Очаквай неочакваното“, 2012

Звездният актьорски състав и преплетените сюжетни линии са нещо хубаво за един филм, но са трудни за изпълнение. Лопес играе Холи, фотограф на свободна практика, която осиновява дете. Във филма участват много звезди Камерън Диас, Елизабет Банкс, Анна Кендрик и други. Актьорският състав отвлича вниманието от сюжета и филмът може да бъде определен като „разхвърлян“ и труден за гледане.

3. „Сватбеният агент“, 2001

На теория „Сватбеният агент“ е перфектната романтична комедия. Лопес играе ролята на сватбения агент Мери, която е толкова фокусирана върху работата, че има много малко време да търси любов в личния си живот. Докато не се влюбва в един от бъдещите младоженци, въпреки всичките си усилия това да не се случва, разбира се.

Въпросният младоженец Стив Едисън (Матю Макконъхи) буквално спасява Мери 4 пъти, което е малко прекалено. Химията между Лопес и Макконъхи е недостатъчна, за да прикрие несъвършенствата на филма.

4. „Ще танцуваме ли?“, 2004

 

View this post on Instagram

 

A post shared by otzblv_o_kino (@otzblv_o_kino)

Този филм е определян като романтична комедия, но наподобява повече драма, тъй като разказва историята на мъж, който решава да започне уроци по танци по време на кризата на средната възраст.

Лопес играе Паулина, тъжната инструкторка по танци, която ни кара да мислим, че ще бъде причината Джон Кларк (Ричърд Гиър) да напусне съпругата си.

Определено „Ще танцуваме ли?“ не е най-добрият филм на Джей Ло.

5. „План Б“, 2010

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nanaka JLover 🇯🇵 (@n_jlover)

„План Б“ е романтична комедия, която без съмнение е уникална. Дженифър Лопес влиза в ролята на Зоуи, която повече иска да бъде майка, отколкото да срещне любовта на живота си. Тя забременява, след което среща Стан (Алекс О’Лафлин). Двамата се влюбват, а Стан поема отговорността да бъде баща.

Двамата имат трудности, докато се опознават, но краят на филма е доста добър и дори малко изненадващ. Химията между Лопес и Алекс О’Лафлин е нещото, което прави филма толкова добър.

6. „Момиче от Джърси“, 2004

Лопес няма главна роля в „Момиче от Джърси“, а това е вторият филм на Джей Ло и Бен Афлек. Всъщност двойката се е разделила в реалния живот към момента на излизането на филма през март 2004 г. Техните герои Гертруд и Оли имат епична любовна история, преди Гертруд да умре при раждането, оставяйки Оли да отгледа дъщеря им Герти сам.

След това историята се върти около романса на Оли и Мая, но филмът не е особено добър. Получава доста критики.

7. „Свекървище“, 2005

 

View this post on Instagram

 

A post shared by only movies (@elicbkfjhfoster)

„Свекървище“ е много забавен филм, пресъздаващ връзката между снаха и свекърва. Чарли търси мъжа на мечтите си в продължение на много години, докато не открива любовта в лицето на Кевин. Майката на Кевин Виола обаче е твърдо решена да сплаши годеницата на своя син, за да не го загуби. Това поставя началото на много забавна война между двете.

8. „Омъжи се за мен“, 2022

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marry Me (@marrymemovie)

Най-новият филм на Джей Ло е „Омъжи се за мен“, който излезе по кината по-рано този месец. Дженифър Лопес влиза в ролята на Кат Валдес, поп звезда, която е на път да се омъжи за годеника си на сцената, когато разбира, че той ѝ изневерява.

Вместо да отмени сватбата, Кат избира произволен мъж от публиката, за когото да се омъжи. Въпросния мъж е учител, принуден да отиде на концерта от дъщеря си. Двамата са много различни, но впоследствие се влюбват наистина.

Визиите и музикалните изпълнения на Лопес във филма са страхотни и си заслужава да се изгледа.

9. „Втори шанс“, 2018

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Second Act (@secondactmovie)

Във „Втори шанс“, Лопес влиза в ролята на Мая, служителка в магазин за хранителни стоки, която губи шанса си за повишение и решава да поеме в нова посока в кариерата си.

Този филм не е от най-романтичните филми с участието на Джей Ло, но сюжетът е динамичен и има много химия между актьорите.

10. „Петзвезден романс“, 2002

„Петзвезден романс“ е един от най-успешните филми в кариерата на Дженифър Лопес. Филмът е заснет в хотел Рузвелт в Ню Йорк и съчетава елементите на класическата романтична комедия- злодей, голямо събитие, криза на главния герой и щастлив край.

Loading

  • Харесвате ли Дженифър Лопес като актриса?

    Дженифър Лопес
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Беназир Бхуто

Беназир Бхуто – първата жена премиер на Пакистан

салата

Салата „Коб“: тайната на Дженифър Анистън