in

Революция в кралското семейство

Кейт и Уилям
Снимка: Facebook/The Royal Family

След посещението си в Белиз, Ямайка и Бахамите, което беше съпроводено от протести, херцогът и херцогинята на Кеймбридж искат да модернизират кралското семейство. Кейт и Уилям искат да премахнат прекалената формалност, поклоните и реверансите, както и титлите „херцог“ и „херцогиня“.

Модернизиране на монархията

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

След катастрофалното си кралско турне на Карибите, Уилям се фокусира върху рационално и модерно управление на монархията, тъй като смята, че това е единственият начин да осигури нейното оцеляване, според изданието „Mirror“.

Традициите в кралското семейство са с дълга история и се спазват строго, но Кейт и Уилям искат да променят това.

Грешките на Уилям и Кейт

След като получиха сериозни критики след турнето през март и самите те го определят като „остаряло“ и твърде официално, двамата осъзнават необходимостта от модернизация. Още повече имайки предвид колко по-добре се възприемат Меган и Хари след като се отказаха от титлите си. Меган и Хари вече се възприемат от обществеността като земни, нормални хора, за разлика от Уилям и Кейт.

Уилям и Кейт бяха критикувани за това, че се возиха изправени в Land Rover с отворен покрив по време на военния парад, а протестиращите призоваваха Великобритания да се извини за участието си в търговията с роби. Появяването на парада в джип с отворен покрив беше препратка към появата на кралица Елизабет и принц Филип по същия начин, като идеята била да се покаже, че кралското семейство не се е променило и пази традициите, но се оказа една от най-големите им грешки по време на това турне.

Неводолството

Премиерът на Ямайка Андрю Холнес каза на Уилям и Кейт по време на фотосесия, че страната му иска да стане независима от Британската общност и да се справи с „нерешените“ проблеми. По време на посещението им имаше и призиви за отстраняване на кралицата като държавен глава.

Определено Карибското турне не беше най-доброто за Кейт и Уилям. Според източник на Mirror, двойката смята за глупаво да се прокарват стари кралски традиции и биха направили нещата по различен начин, ако можеха да върнат времето назад. Уилям и Кейт са наясно, че за определни части на света и за по-младите поколения монархията е символ на колониализма и отминалото време.

Плановете

Според източници, има планове за пълно обновяване и модернизиране на цялата монархия, но за начало фокусът е върху Уилям и Кейт и начина, по който обществото ги възприема. Първата стъпка, която ще предприемат, е да се откажат от титлите „херцог“ и „херцогиня“ и да призоват хората да ги наричат просто Уилям и Кейт. Важно е те да се „доближат“ до хората, за да могат да представят бъдещето на монархията и то да бъде прието по възможно най-добрия начин.

Loading

  • Смятате ли, че критиките, които Уилям и Кейт получиха след Карибското си турне, бяха заслужени?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Володимир Зеленски – човекът, който предефинира лидерството

офис

Думи и фрази, които трябва да избягвате в работна среда