in

Революция в кралското семейство

Кейт и Уилям
Снимка: Facebook/The Royal Family

След посещението си в Белиз, Ямайка и Бахамите, което беше съпроводено от протести, херцогът и херцогинята на Кеймбридж искат да модернизират кралското семейство. Кейт и Уилям искат да премахнат прекалената формалност, поклоните и реверансите, както и титлите „херцог“ и „херцогиня“.

Модернизиране на монархията

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

След катастрофалното си кралско турне на Карибите, Уилям се фокусира върху рационално и модерно управление на монархията, тъй като смята, че това е единственият начин да осигури нейното оцеляване, според изданието „Mirror“.

Традициите в кралското семейство са с дълга история и се спазват строго, но Кейт и Уилям искат да променят това.

Грешките на Уилям и Кейт

След като получиха сериозни критики след турнето през март и самите те го определят като „остаряло“ и твърде официално, двамата осъзнават необходимостта от модернизация. Още повече имайки предвид колко по-добре се възприемат Меган и Хари след като се отказаха от титлите си. Меган и Хари вече се възприемат от обществеността като земни, нормални хора, за разлика от Уилям и Кейт.

Уилям и Кейт бяха критикувани за това, че се возиха изправени в Land Rover с отворен покрив по време на военния парад, а протестиращите призоваваха Великобритания да се извини за участието си в търговията с роби. Появяването на парада в джип с отворен покрив беше препратка към появата на кралица Елизабет и принц Филип по същия начин, като идеята била да се покаже, че кралското семейство не се е променило и пази традициите, но се оказа една от най-големите им грешки по време на това турне.

Неводолството

Премиерът на Ямайка Андрю Холнес каза на Уилям и Кейт по време на фотосесия, че страната му иска да стане независима от Британската общност и да се справи с „нерешените“ проблеми. По време на посещението им имаше и призиви за отстраняване на кралицата като държавен глава.

Определено Карибското турне не беше най-доброто за Кейт и Уилям. Според източник на Mirror, двойката смята за глупаво да се прокарват стари кралски традиции и биха направили нещата по различен начин, ако можеха да върнат времето назад. Уилям и Кейт са наясно, че за определни части на света и за по-младите поколения монархията е символ на колониализма и отминалото време.

Плановете

Според източници, има планове за пълно обновяване и модернизиране на цялата монархия, но за начало фокусът е върху Уилям и Кейт и начина, по който обществото ги възприема. Първата стъпка, която ще предприемат, е да се откажат от титлите „херцог“ и „херцогиня“ и да призоват хората да ги наричат просто Уилям и Кейт. Важно е те да се „доближат“ до хората, за да могат да представят бъдещето на монархията и то да бъде прието по възможно най-добрия начин.

  • Смятате ли, че критиките, които Уилям и Кейт получиха след Карибското си турне, бяха заслужени?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Володимир Зеленски – човекът, който предефинира лидерството

офис

Думи и фрази, които трябва да избягвате в работна среда