in

Посланията на Заека: Какво ни носи 2023 година?

заек, 2023, годинаназаека

2023 е годината на Заека. Тя започва на 22 януари 2023 г. и завършва на 9 февруари 2024 г. Специалисти по астрология в Китай смятат, че следващата година е добра за раждане на деца. Водата е символ, свързан с дълголетие, стабилност и самоконтрол. Това означава, че родените тази година ще постигнат много.

Заекът представлява 4-та година от 12-годишния цикъл на китайския зодиак.

Спокоен период

Той предвещава по-спокойни и стихващи времена. Миротворец е във всяка трудна ситуация. Препоръчително е през следващата година да не се занимаваме с битовизми, а да обърнем внимание на вътрешния си свят. Да обградим с добра енергия семейството и приятелите си. Акцент обаче трябва да останат отговорностите, които имаме – и към себе си, и към останалите. Рисковано е да бъдем лениви.

Знаците, които са най-съвместими със Заека, също ще се използват от влиянието му тази година и те са всички, родени под знаците на Овцата, Кучето и Прасето. Представители им ще се радват на добри шансове и потоци от позитивна енергия.

Промените – ясни и разумни

Зайците са известни с доброто си поведение и премереното отношение към хората и нещата, които им се случват. Затова догодина всички промени ще са ясни, разумни и сравнително лесни за реализиране.

Заекът е консерватор във всички области на живота – от политиката и финансите до личните дела. Дори промените, които му се налага да предприема, не са крайни или кардинални, защото ще нарушат спокойствието му, макар и доста трудно да се разбалансира.

Слабости

Слабостта на Заека се корени в това, че прекомерно анализира проблемите, което може да го направи песимистичен, да го постави в самоизолация. Решението за всички е да се научим да правим това, което Заекът би направил в такива моменти – почивка и заобикаляне с хора, които ни обичат, подкрепят и са позитивно настроени.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

кожа, почистване, измиващ гел

10 вредни навика вечер, които съсипват кожата ви

Сблъсъкът на титаните, оформил съвременна Европа