in

„Още 365 дни“ горещи страсти

365 дни

След като сензацията „365 дни“ завладя Netflix, превръщайки екранизацията в една от най-гледаните продукции за 2020, а светът тръпне в очакване на филма по втората част от поредицата – „Този ден“, никой не се съмнява, че полската писателка Бланка Липинска заслужено печели прозвището „кралицата на еротичната литература“.

Сега е дошло времето на последната, още по-гореща и изкусителна част на трилогията – „Още 365 дни“, в която пламъците на любовта и омразата ще се слеят в изгаряща и страстна история, след която никой не може да остане същия.

Изминала е почти година, откакто Лаура Биел е отвлечена от главата на сицилианската мафия – опасния и безскрупулен Масимо Торичели. Мъжът, станал неин похитител, се превръща в повелител на сърцето ѝ, но животът с един от най-могъщите хора в Италия има своята цена.

Щастието на Лаура е разбито, когато враговете на мъжа ѝ я прострелват. Най-добрите лекари на света се борят за живота на младата жена. Масимо трябва да вземе най-трудното решение в живота си. Кого да спаси – любимата си или нероденото им дете…

Съдбата на фамилия Торичели е заложена на карта. Човешкото сърце следва своите собствени правила. И когато те се променят, всичко познато е на път да бъде изпепелено…

Приказката за Красавицата и Звяра е към края си. Нужни са само „Още 365 дни“, но е дошло времето пясъчните кули да рухнат.

Наситено със страст и с неочаквани обрати, „Още 365 дни“ от Бланка Липинска е истинско адреналиново преживяване, което ще ви изненада и ще обладае ума ви.

За филма

Книгата на Бланка Липинска „365 дни” се превръща в световен феномен, когато стрийминг платформата Netflix откупува правата за филмова адаптация. Филмът – с участието на полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианския красавец Микеле Мороне – светкавично печели сърцата на няколко поколения зрители, превръщайки романа в едно от най-търсените заглавия на годината.

Източник: Сиела

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Брауни черен боб

Безглутеново брауни с черен боб

Камерън Диас

Камерън Диас: да изоставиш с радост Холивуд