in

Новият модерен цвят при косите- „Бедемово масло с ванилия“

Бадемово масло с ванилия коса
Снимки: Instagram/Chrissy Rasmussen

Всеки нов сезон идва с нови тенденции при цветовете на косите. Типични за летните тендеции са светлите цветове и повечето жени предпочитат да изрусят косата си в началото на лятото, вместо да я направят по-тъмна.

Социалната мрежа, която непрестанно популяризира нови тенденции, свързани с гримове, прически, цветове и т.н., е TikTok. В момента там се въртят кратки клипчета, показващи най-актуалния цвят при косите това лято- „Бадемово масло с ванилия“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Макар че звучи като нещо ужасно вкусно, това всъщност е цвят за коса, който представлява красив баланс между студено русо и топли тонове.

Цветът е много подходящ за лятото, но косата ви ще изглежда страхотно с него и след това. Освен че е изключително красив, този цвят е и много универсален.

Създателката на цвета

Цветът е измислен от колориста Криси Расмусен, която е много активна и популярна в TikTok. Нейните видеа събират десетки милиони гледания, а съдейки по тенденциите, които налага, Криси е талантлив колорист. Макар че на повечето хора им изглежда като нещо съвсем просто, измислянето и създаването на нов цвят за коса не е лесна работа. Трябва да имаш въображение и много талант.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Ако се вгледате по-внимателно, ще забележите, че косите, боядисани с нашумелия цвят са с по-тъмни корени, в орехови нюанси, а по дължината на косата има златисти, неутрални и студени отблясъци.

Всъщност първоначално Криси Расмусен използва това име, за да опише конкретен нюанс на популярните си удължения за коса, но впоследствие „Бадемово масло с ванилия“ се превръща в популярен цвят, който много жени търсят във фризьорските салони.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Това е една от най-красивите тенденции при цветовете за коса напоследък и вероятно славата на този цвят няма да изчезне бързо.

  • Допада ли ви цветът?

    Бадемово масло с ванилия коса
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Обедна почивка

5 полезни занимания по време на обедната почивка

Лисабон

Най-приятните градове в Европа за пешеходци