in

ЛюбовЛюбов

Новата емблематична рокля на Кари

Снимки: Instagram
Снимки: Instagram

Кари Брадшоу, изиграна от актрисата Сара Джесика Паркър, е една от най-забележителните модни икони на телевизионния екран, благодарение на гардероба си с безупречни дизайнерски рокли и токчета на Маноло Бланик. Новите серии на сериала стартираха вчера и нямаме търпение да се насладим на модното шоу и любимите ни героини Кари, Шарлот и Миранда.

Има толкова запомнящи се тоалети на Кари от предишните серии на „Сексът и градът“, но определено малката черната рокля, която тя носи във втори сезон, епизод 15, е една от най-открояващите се в сериала. Съчетана с високи токчета и винтидж чанта Gucci, визията стана сред най-популярните на всички времена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits)

В новите серии от продължението „И просто така…“ се появява нова емблематична рокля на Кари, която ще остане запомнена според модните критици. За разлика от изчистената малка черна рокля от 90-те, Кари се завръща през 2021 г. в светло синя стилна рокля по тялото, съчетана с високи блестящи сандали и кремав сатенен блейзър. Дължината на роклята с едно рамо е до коляното, а моделът е на дизайнерката Норма Камали. Роклята струва 215 долара.

 

Гардеробър на Кари за 2021 г. е широко обсъждан в медиите. В една от сериите тя носи рокля Forever 21, която според някои модни критици е скандална. Други са на мнение, че героинята на актрисата не е остаряла толкова модерно, колкото са очаквали.

Въпреки отсъствието на Ким Катрал, която брилянтно изигра ролята на Саманта Джоунс, новите серии със сигурност ще бъдат много интересни и отново ще ни въвлекат в живота, семействата и децата на трите героини, и разбира се в гардероба на Кари.

Ако все още не сте гледали първия епизод, чиято премиера беше вчера, може да си припомните 12-те най-велики епизода на „Сексът и градът“, както и да видите 7 любопитни факта за „Сексът и градът“, които не знаете.

 

Loading

  • Гледахте ли първия епизод на „And Just Like That“?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Снимка: Facebook/The Royal Family

Любимата напитка на кралица Елизабет

Свински ребра със сос барбекю