in

ЛюбовЛюбов

Необичайните хранителни навици на Кейт Мидълтън

Снимка: Instagram/Duke and Duchess of Cambridge
Снимка: Instagram/Duke and Duchess of Cambridge

Има много аспекти от живота на кралското семейство, които са необичайни и странни. Хранителните им навици също не правят изключение. Кралица Елизабет яде банан с нож и вилица, а принцеса Ан обича да яде пушена риба за закуска.

Начинът на хранене на Кейт Мидълтън е доста по-традиционен, но все пак има някои странности и в нейните хранителни навици.

Странни желания по време на бременностите

Повечето жени имат желание да хапват странни неща, когато са бременни. Това се отнася и за кралските особи. По време на бременността си с принц Джордж, Кейт обожавала пикантните храни. Любимото нещо на херцогинята в този период било вегетарианско къри от местен ресторант в Бъкълбъри.

Говори се също, че по време на бременностите Кейт искала нарязани кисели краставички върху препечен хляб.

Маслини 

Кейт предпочита здравословните храни още от малка. Когато била дете, тя не наблягала на сладки и бонбони като повечето деца, а обичала да хапва маслини между основните хранения. Тя разкри този факт за детството си по време на посещение на детската болница „Грейт Ормонд Стрийт“ през 2018. Принцеса Шарлот върви по стъпките на майка си и също обожава маслини.

Зелено смути 

В тези зелени здравословни напитки няма нищо необичайно и има много хора, които избират смути за закуска. Меган Маркъл също обича да пие смутита и залага на обичайните комбинации от спанак, ябълки, кейл и т.н.

Необичайното в смутитата на Кейт са именно съставките. Херцогинята слага в своите смутита кейл, спирулина, матча, спанак, маруля, кориандър и боровинки. С толкова витамини и антиоксиданти нищо чудно, че Кейт изглежда по този начин.

Обича да експериментира

Кейт Мидълтън и принц Уилям много обичат да опитват нови храни и да експериментират. Двамата са опитвали много странни и интересни храни, но едно от най-необичайните неща, които са опитвали, е по време на пътуване до Канада. Те опитали сашими от дива патица, гарнирано със сос Мисо. Сашими е японски деликатес, който представлява нарязано на много тънко сурово месо или риба, което се сервира със соев сос. Като се има предвид, че Кейт обожава суши, не е толкова странно, че сашимито ѝ е харесало.

Торти

Кейт обожава да готви, особено когато го прави заедно с децата си Джордж, Шарлот и Луи. Освен това тя има традиция – винаги приготвя тортите за рождените дни на децата си. Тя остава до късно предната вечер и приготвя торта за рожденика, тъй като децата се будят рано и трябва празненството да започне възможно най-скоро.

Loading

  • Кой от навиците на Кейт ви се стори най-странен?

    • Яденето на маслини, вместо сладкиши
    • Че обича сурово месо
    • Необичайните съставки на смутитата й
    • Фактът, че приготвя сама тортите на децата си

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Родителите от поколение Х и У – психологът Анастасия Русева пред Oshte.bg

6 пътешествия в Европа, които си заслужават