in

ОМГОМГ СмяхСмях ЯдосанЯдосан ЕхаЕха ПлачиПлачи ЛюбовЛюбов

Най-шантавите идеи на жената до Илон Мъск

Снимки: Instagram/grimes
Снимки: Instagram/grimes

Семейство Мъск са изключително интересни и необикновени хора. Илон Мъск мечтае да колонизира Марс и вероятно скоро ще го направи. Жената до него също има редица извънземни идеи. Певицата Граймс също има интерес към Космоса и живота там. Дори е споделяла, че е готова да се премести на Червената планета, за да помогне за създаване на човешка колония. Ще ви разкажем за някои от най-налудничавите идеи на певицата.

 

Смени името си на буква

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☘︎𝔊𝔯𝔦𝔪𝔢𝔰࿎ (@grimes)

Преди три години Граймс реши да смени името си и се прекръсти на буква „с“ (си). В свое интервю по-късно тя обясни, че идеята за новото й име идва от скоростта на светлината, която се означава с буквата „с“.

Кръсти сина си X Æ A-XII

Изпълнителният директор на Tesla и Space X и половинката му кръстиха сина си X Æ A-XII. Те самите не могат да дадат еднознзачен отговор как се произнася името на детето, което включва дванадесет римски символа. Родителите му го наричат на галено Екс (Х). Мъск споделя, че идеята за името е дошла от партньорката му.

Тества изкуствен интелект върху 5-месечното си бебе

Жената до Илон Мъск преди няколко месеца разказа как е тествала изкуствен интелект върху 5-месечното си бебе. Става дума за приложението Endel, което чрез изкуствен интелект създава фонов шум, отговарящ за настроенията. Идеята на Граймс е приложението да помага на бебетата да заспят. Първоначално тестовете не дали резултат, но след като си поиграла с микса от звуци, певицата видяла усмивката на сина си.

Иска да се чипира

Не е тайна за никого, че жената до Илон Мъск иска да се чипира. Канадската певица неведнъж е показвала, че подкрепя начинанията на мъжа си, който през февруари тази година обяви, че Neuralink планира да проведе изпитания с хора. Компанията разработва „тънки като паяжина проводници“, които могат да позволят на хората да се възстановят от травматични мозъчни или гръбначно-мозъчни наранявания.

Направи си „извънземни белези“ на гърба

По-рано тази година Граймс си направи „извънземни белези“ на гърба. Тя пусна снимка в Инстаграм, на която се вижда как целият й гръб е покрит с мрежа от преплетени линии, изрисувани върху кожата й с бяло мастило. Тя допълва още, че това са „красиви извънземни белези“.

Иска да прави музика за вампири-мажоретки

В интервю за чикагско музикално списание певицата сподели, че иска нейната музика да звучи „като нещо, което група вампири биха слушали, ако тази група вампири е и от трупата от мажоретки“.

Продава душата си за $10 млн.

След раждането на сина си, Граймс представи дебютната си арт изложба. Най-забележителната творба е на стойност $10 млн., а към нея има приложен документ за придобиване на част от душата й. Чували ли сте нещо по-щуро?

Loading

  • Допадат ли ви идеите на канадската певица Граймс?

    • Много
    • Не, пълна лудост

КАКВО МИСЛИШ?

-3 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Невероятната химия между Brioni и Брад Пит

5 от най-креативните обяви за работа