in

ЕхаЕха СладкоСладко

Най-добрите обувки на Маноло Бланик, появявали се на екран

Маноло Бланик е синоним на „луксозни обувки”. Моделите на дизайнера излъчват стил и класа и ако сте гледали „Сексът и градът”, знаете, че това е любимата марка на Кари Брадшоу. Oбувките на Маноло Бланик присъстват в много от епизодите на популярния сериал.  Освен в „Сексът и градът”, красивите обувки на ток на Бланик се появяват и в много други филмови продукции. Някои от обувките са част от колециите на бранда, докато други са специално създадени от Маноло Бланик за случая и не могат да бъдат намерени никъде.

1. Домът на Гучи

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren (@luxelistblog)

Домът на Гучи трябва да излезе на екран през тази година, а на снимачната площадка Лейди Гага носи известните, и любими на много булки, Hangisi на Маноло Бланик. Въпреки че обувките много подхождат на бляскавия стил на нейната героиня Патриция Реджани, не са особено подходящи, тъй като тези обувки са част от колекцията пролет/лято 2008 година, а сватбата на Реджани е била 35 години по-рано.

2. Мулен Руж 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nostalgic Girl (@girl_nostalgic)

Никол Кидман носи чифт обувки на Маноло Бланик в кабарето „Мулен Руж“ в Париж. Сатенените обувките имат украшение, което минава през извивката на крака и красива катарама на пръстите.

3. Ромео и Жулиета 

Без да е известно на много фенове, сандалите с каишки на Бланик се появяват в адаптацията на Баз Лърман на „Ромео и Жуилиета“ от 1996 година. Той създава сандалите в златист цвят, за да се съчетаят с ангелския костюм на Жулиета.

4. Мария Антоанета 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquamarine Sky (@aquamarine.sky)

София Копола помолила Маноло Бланик да направи обувките за филма Мария Антоанета. През целия филм, кралица Мария Антоанета, изиграна от Кристен Дънст, носи красиви обувки на токчета, кореспондиращи с епохата и направени в стила на Бланик.

5. Вълкът от Уолстрийт 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Best Filmy Frames (@bestfilmyframes)

В една от най-вълнуващите сцени от филма, Наоми Белфорт носи обувките Мери Джейн на Маноло Бланик, които са в цвят фуксия, както и облеклото й. Става дума за известната сцена в детската стая.

6. Здрач: Зазоряване- част 1 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vonny Jessica (@vonkhoe)

Маратонките, ботите и ботушите повече подхождат на Бела Суон, но когато се омъжва за Едуард, носи красивите обувки Swan на Маноло Бланик, заедно с роклята си Carolina Herrera, с дължина до земята.

7. Клюкарката 

Обувките Маноло Бланик бяха безкрайно популярни сред героините в Клюкарката. Блеър Валдорф и Серена ван дер Уудсън често се разхождаха в неговите обувки.

8. Дяволът носи Прада

Когато Найджъл преобразява Андреа Сакс за модния подиум, той й подава чифт Маноло Бланик. Черните токчета допълват перфектно цялостната й визия.

9. Гладът

Костюмите на Ив Сен Лоран на Катрин Деньов се допълват от класически черни обувки на Маноло Бланик в този филм.

10. Сексът и градът

Няма как да не споменем Сексът и градът. В този филм Маноло Бланик се споменава хиляди пъти. Това са любимите обувки на Кари. Най-сладката сцена, в която участват обувките на Маноло Бланик, е тази, в която Тузара предлага брак на Кари със синя обувка Hangisi, вместо с пръстен.

Loading

  • Интересна ли ви беше тази статия?

    Снимка: Facebook/Manolo Blahnik

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

10 ножа, които всеки добър готвач трябва да притежава

Снимка: Facebook/The Royal Family

Кралски блясък на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд