in

Най-бързият интернет в света

Wifi, интернет

Всички търсим най-бързата интернет връзка у дома, докато сме на работа или докато пътуваме. Интернет стана съществена част от живота на всеки човек, особено след пандемията от Covid-19, когато повечето хора работят от домовете си.

Да имаме бърз интернет е изключително важно, за да се справим безпроблемно с ежедневните си задачи. Когато пътуваме, искаме да публикуваме невероятните си ваканционни снимки само след няколко докосвания на телефона си. За тази цел трябва да имаме бърз интернет. По време на командировки се стремим да впечатлим всички с презентации, които представяме благодарение на надеждни wi-fi връзки. Трудно е да си представим живота ни без интернет.

Днес ще ви разкажем за градовете с най-бърз интернет в света:

10. Катар

Катар

Катар поставя впечатляващ рекорд за скорост на мобилен интернет от над 170 Mbps. Когато пътувате до Катар, трябва да внимавате за различните цензури, които вървят заедно с техните бързи интернет услуги.

9. Южна Корея

южна корея

Както гражданите, така и туристите в Южна Корея, се наслаждават на безпроблемно сърфиране и игри от своите телефони. Това произтича от мобилните данни от висок клас на Южна Корея, които наскоро регистрираха скорост от над 171 Mbps.

8. Дубай

Дубай

Обединените арабски емирства се гордеят с непрекъснатия напредък на интернет услугите в страната, която постоянно се конкурира с впечатляващата мобилна връзка на Катар. Но за първия месец на 2021 г. ОАЕ води с над 183 Mbps.

7. Монако

Монако

Заради пандемията от COVID-19, Монако се класира във и извън топ 10 на страните с най-добри широколентови скорости. За щастие страната се върна през януари 2021 г. и заема 7-мо място в глобалния индекс на Speedtest със записана интернет скорост от 187,88 Mbps.

6. Франция

Париж

Франция е една от най-желаните туристически дестинации в света. Освен заради техните спиращи дъха музеи и исторически структури, чужденците се стичат в страната и заради впечатляващата скорост на интернета. Франция все още държи място като една от страните с най-бърз интернет в света. Скорошно преброяване регистрира широколентова скорост на страната от 188,03 Mbps.

5. Дания

Дания

Можете да се насладите на оживените туристически места в Дания, без да се притеснявате да публикувате в социалните си медийни платформи. През януари 2021 интернет връзката в Дания достигна шокиращите 190,32 Mbps, което я нарежда на 5-то място.

4. Румъния

букурещ

Въпреки че не е телекомуникационна гореща точка в Европа, Румъния се гордее с една от най-добрите скорости на интернет на континента. Страната успя да победи wi-fi връзката на САЩ от години с настоящия си рекорд от 198,01 Mbps.

3. Тайланд

Тайланд

Тайланд твърдо остава в топ три дестинации с най-бърз интернет в света. Това прави процъфтяващата страна третата мощна страна по отношение на най-добрата Wi-Fi връзка. През януари 2021 г. страната постигна поразителен рекорд от 220,59 Mbps.

2. Хонконг

хонконг

Хонконг предлага надежден интернет както за гражданите, така и за туристите. Страната постоянно поддържа високи скорости на изтегляне и качване под впечатляващия рекорд от 229,45 Mbps. Поради това Хонконг се превърна в известен телекомуникационен център.

1. Сингапур

сингапур

Сингапур често претендира за титлата с най-бързия интернет в света. Непрекъснатите иновации в широколентовата връзка на страната доведоха до рекорд от 247,54 Mbps през миналия януари 2021 г.

Благодарение на техния последователен напредък, повече от 85% от населението на страната има лесен достъп до най-бързата интернет връзка в света. Почти всяко заведение и пространство в Сингапур позволява на посетителите да се свързват с Wi-Fi в района.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

радиатор, зима

Как да намалите сметките си за ток

„Перфектни непознати“ – могат ли да бъдат тайните гаранти за щастие