in

„Наблюдавам те“ – когато си виновен без вина

Наблюдавам те

Бестселърът „Наблюдавам те“ на журналиста Тереза Дрискол е преведена на повече от 20 езика, а от нея са продадени над 1 млн. екземпляра. Правата за екранизиране на хинди са продадени и е възможно съвсем скоро „Наблюдавам те“ да се превърне във филм или сериал.

Историята

Ела е собственичка на малък цветарски магазин, известен с нестандартните си букети. Докато пътува във влака за Лондон, тя става неволен свидетел на запознанството на две тийнейджърки с двама млади мъже. Те се уговарят вечерта да посетят популярен лондонски клуб. Когато обаче дочува, че мъжете току-що са излезли от затвора, Ела започва да се притеснява. Но точно когато се кани да се намеси, свободното поведение на едното момиче – Сара, я възпира.

На следващата сутрин научава от новините, че другото момиче – красивата Ана – е изчезнало. Година по-късно Ана все още е в неизвестност. Ела изпитва чувство на вина. Тя обаче не е единствената, която не може да забрави случилото се.

Получава заплашителни картички, които я карат да се страхува за живота си. Сара не е казала цялата истина за злополучната вечер, нейните родители също крият тайни.

Някой знае къде се намира Ана. Някой наблюдава Ела и изчаква подходящия момент, за да я накара да си плати…

За автора

По време на двайсет и петте си години като журналист – през петнайсет от които е водеща на новинарските емисии на Би Би Си – Тереза Дрискол отразява тъмната страна на живота. Тя е разтърсена от последиците, които престъпленията оказват върху близките, приятелите на жертвите и свидетелите, затова решава да постави именно техните преживявания в основата на романите си.

Тереза живее в живописния град Девън със съпруга си и с двамата им сина. Тя също така пише женска проза и романите ѝ са преведени на повече от 20 езика.

Източник: Хермес

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Шоколадови мъфини

Шоколадови мъфини

Moschino

8 невероятни факта за Moschino