in

„Наблюдавам те“ – когато си виновен без вина

Наблюдавам те

Бестселърът „Наблюдавам те“ на журналиста Тереза Дрискол е преведена на повече от 20 езика, а от нея са продадени над 1 млн. екземпляра. Правата за екранизиране на хинди са продадени и е възможно съвсем скоро „Наблюдавам те“ да се превърне във филм или сериал.

Историята

Ела е собственичка на малък цветарски магазин, известен с нестандартните си букети. Докато пътува във влака за Лондон, тя става неволен свидетел на запознанството на две тийнейджърки с двама млади мъже. Те се уговарят вечерта да посетят популярен лондонски клуб. Когато обаче дочува, че мъжете току-що са излезли от затвора, Ела започва да се притеснява. Но точно когато се кани да се намеси, свободното поведение на едното момиче – Сара, я възпира.

На следващата сутрин научава от новините, че другото момиче – красивата Ана – е изчезнало. Година по-късно Ана все още е в неизвестност. Ела изпитва чувство на вина. Тя обаче не е единствената, която не може да забрави случилото се.

Получава заплашителни картички, които я карат да се страхува за живота си. Сара не е казала цялата истина за злополучната вечер, нейните родители също крият тайни.

Някой знае къде се намира Ана. Някой наблюдава Ела и изчаква подходящия момент, за да я накара да си плати…

За автора

По време на двайсет и петте си години като журналист – през петнайсет от които е водеща на новинарските емисии на Би Би Си – Тереза Дрискол отразява тъмната страна на живота. Тя е разтърсена от последиците, които престъпленията оказват върху близките, приятелите на жертвите и свидетелите, затова решава да постави именно техните преживявания в основата на романите си.

Тереза живее в живописния град Девън със съпруга си и с двамата им сина. Тя също така пише женска проза и романите ѝ са преведени на повече от 20 езика.

Източник: Хермес

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Шоколадови мъфини

Шоколадови мъфини

Moschino

8 невероятни факта за Moschino