in

Момиче, спри да се оправдаваш

Книгата на Рейчъл Холис „Момиче, спри да се оправдаваш“ е продължение на „Момиче, измий си лицето“. Собственик на медийна компания, бестселъров автор и майка на четири деца, Рейчъл Холис неотлъчно следва призванието си да вдъхновява жените по цял свят да преследват мечтите си. Твърде често обаче тя среща дами, които не разгръщат потенциала си поради страх или неувереност. С тази книга тя ги окуражава да повярват в себе си и да реализират най-съкровените си желания.

Холис отлично познава социалните стереотипи, според които ролите на жената като съпруга и майка се смятат за единствените достойни за уважение. Освен това амбициозните дами често биват заклеймявани като кариеристки. Рейчъл е категорична: това са пълни глупости! Тя пламенно настоява жените да спрат да си търсят оправдания да не се борят за мечтите си и ги приканва още днес да предприемат първите крачки към постигането на личните си цели.

За да помогне на милионите си почитателки да прегърнат промяната, тя им посочва в книгата „Момиче, спри да се оправдаваш“ излишните оправдания, от които трябва да се избавят. Също така им показва полезните умения и модели на поведение, които ще ги изведат до върха. Защото успялата и щастлива жена всъщност е и по-пълноценна съпруга, майка и член на общността.

За автора:

Рейчъл Холис е сред най-продаваните автори на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тудей“, прочута водеща на бизнес подкаст и един от най-търсените мотивационни говорители в света. Като бестселъров автор и изключително преуспяла социално влиятелна личност, тя си е създала милиони последователи в социалните мрежи от целия свят. Успехът на Рейчъл не остава незабелязан и сред редицата награди, с които е удостоена работата й, тя попада и в класацията „30 предприемачи под 30“ на Инк. Мегъзин.

Източник: Хермес

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Три млека

Сладкиш „Трес лечес“ или „Три млека“

Кралските правила, които всеки може да следва