in

Могат ли две пълни противоположности да станат „Съквартиранти по любов“?

Дебютният роман „Съквартиранти по любов“ на Фалън Балард е очарователна романтична комедия за двама пълни непознати, събрани от едно случайно объркване, а противоположностите се привличат силно. Щастието чука на вратата съвсем буквално – стига само да имаш смелостта да му отвориш.

Приятелство и любов сред наелектризиращата обстановка

В продължение на шест години Сейди Грийн е посветила живота си на работата си като финансов анализатор в елитна компания в Ню Йорк. Не се оплаква, работи извънредно и никога не повишава тон. А когато получава така чакания шанс за повишение, благодарение на което най-после да изплати огромния си студентски заем, Сейди е решена да се бори със зъби и нокти да го получи.

Но в корпоративния свят винаги има някоя уловка, например бъдещият зет на шефа, който без никакъв опит и умения получава позицията. Неспособна да сдържа емоциите си и секунда повече, Сейди най-после отприщва огнения си нрав и за една вечер се оказва безработна, в търсене на нов апартамент и в отчаяна нужда от силен коктейл.

На помощ се притичат най-добрите ѝ приятели и след няколко питиета повече от разумното, Сейди обърква приложението за запознанства с такова за намиране на съквартирант. И така среща Джак.

Джак и Сейди няма как да бъдат по-различни един от друг

Противно на енергичния ѝ и общителен характер, Джак е тих, спокоен и предпочита да прекарва вечерите си във филмови маратони и играейки видео игри. Освен това притежава жилището мечта за всеки нюйоркчанин и си търси съквартирант.

Готов да предложи на Сейди свободната си стая докато младата жена си стъпи на краката, Джак иска най-после да излезе от черупката, в която се е затворил след смъртта на родителите си. А символичният наем, който той ѝ предлага, кара Сейди да приеме предложението му и отново да си позволи да преследва своята голяма и наглед невъзможна мечта – да отвори собствен бизнес с цветя.

Между двамата бързо се заражда топло приятелство, което постепенно прераства в пламенно привличане, а Джак и Сейди са изправени на кръстопът.

Ще рискуват ли да загубят ценната връзка помежду си в търсене на голямата любов?

В духа на „Споделеният апартамент“ и „Срещи по време на ваканция“, „Съквартиранти по любов“ е динамична и модерна приказка за случайностите на съдбата, които могат да се окажат най-сигурното нещо в живота ни; за вторите шансове, за дома и семейството, което сами си избираме.

Фалън Балард вдъхва живот на своите ярки и цветни персонажи с помощта на закачлив хумор и обилна доза остроумие, а страстта между тях бавно се нажежава с всяка страница, примамвайки читателите да тръпнат в очакване на взривоопасната развръзка.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

шевна машина

Шевната машина е създадена за 11 дни, идеята дошла от кръчма

11 септември

Странни факти около атентатите на 11 септември