in

Многодетното семейство на Алек и Хилария Болдуин

Холивудският актьор Алек Болдуин и съпругата му Хилария наскоро обявиха, че са в очакване на седмото си дете. Новината идва след раждането на Мария Лусия Виктория през март 2021 г. Момиченцето е със шест месеца по-малко от брат си Едуардо Пао Лукас, който е роден през септември 2020 г.

Хилария и Алек са родители още на Кармен Габриела, Рафаел Томас, Леонардо Анхел Чарлз и Ромео Алехандро Давид. Болдуин има и 25-годишна дъщеря от бившата си съпруга Ким Бейсинджър.

Историята на семейство Болдуин

Алек и Хилария се срещат преди 10 години случайно в ресторант „Pure Food and Wine“ в Ню Йорк. Актьорът вечерял с приятел навън, когато видял Хилария. Той се приближава до нея с думите: „Трябва да те познавам“ и й дава телефонния си номер. В началото тя не е сигурна, но решава да му се обади и двамата си уговарят среща. Така започват да излизат и пет месеца по-късно (лятото на 2011 г.) заживяват заедно. По-малко от година след това Алек предлага брак на Хилария. На 30 юни 2012 г. двойката се жени в Ню Йорк.

Раждането на шестте им деца

През февруари 2013 г. Алек и Хилария обявяват, че очакват първото си дете. Кармен Габриела се ражда през август 2013 г. Две години по-късно на бял свят се появява и синът им Рафаел Томас. На следващата година се ражда и вторият им син Леонардо Анхел Чарлз.

Хилария неведнъж е споменавала, че двамата с Алек имат различни разбирания за възпитание на децата поради 26-годишната разликата във възрастта им. „Аз съм по-възрастен и когато израствах нямаше такова нещо да разговаряш с децата и да се опитваш да ги разбереш. Хилария е най-добрата майка. Тя ги уважава и разбира“, казва Болдуин.

На 17 май 2018 г. двамата стават родители за четвръти път на Ромео Алехандро. Хилария споделя в социалните мрежи през март 2019 г. за спонтанен аборт. През ноември същата година тя отново споделя за спонтанен аборт. На 6 април 2020 г. Хилария обявява отново, че е бременна, а на 8 септември 2020 г. двойката анонсира раждането на петото си дете Едуардо Пау Лукас Болдуин.

На 1 май 2021 г. Алек и Хилария изненадват феновете си, обявявайки очакването на шестото им дете само шест месеца след раждането на Едуардо. Дъщеря им Лусия е от сурогатна майка според няколко световни издания, но новината не е потвърдена официално от двойката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Стрелбата на снимачната площадка

На 21 октомври 2021 г. Алек стреля с пистолет, репетирайки сцена за филма „Rust“, който обаче е бил зареден с истински патрон и убива оператора Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. По-късно семейство Болдуин завежда дело за неправомерна смърт срещу Алек Болдуин. Хилария публично подкрепи съпруга си след фаталната стрелба.

Бебе №7

Двойката официално обяви през март тази година, че очаква седмото си дете. Алек Болдуин публикува в профила си в Instagram видео, с което иска да обясни защо той и съпругата му продължават да имат още деца. Актьорът написа към видеото с участието на най-малката му дъщеря Мария Лусия Виктория: „Хората питат защо. Ето защо.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Световни рекорди

10 от най-странните световни рекорди на Гинес

Ечемичена супа

Ечемичена супа с пилешко месо и зеленчуци