in

Многодетното семейство на Алек и Хилария Болдуин

Холивудският актьор Алек Болдуин и съпругата му Хилария наскоро обявиха, че са в очакване на седмото си дете. Новината идва след раждането на Мария Лусия Виктория през март 2021 г. Момиченцето е със шест месеца по-малко от брат си Едуардо Пао Лукас, който е роден през септември 2020 г.

Хилария и Алек са родители още на Кармен Габриела, Рафаел Томас, Леонардо Анхел Чарлз и Ромео Алехандро Давид. Болдуин има и 25-годишна дъщеря от бившата си съпруга Ким Бейсинджър.

Историята на семейство Болдуин

Алек и Хилария се срещат преди 10 години случайно в ресторант „Pure Food and Wine“ в Ню Йорк. Актьорът вечерял с приятел навън, когато видял Хилария. Той се приближава до нея с думите: „Трябва да те познавам“ и й дава телефонния си номер. В началото тя не е сигурна, но решава да му се обади и двамата си уговарят среща. Така започват да излизат и пет месеца по-късно (лятото на 2011 г.) заживяват заедно. По-малко от година след това Алек предлага брак на Хилария. На 30 юни 2012 г. двойката се жени в Ню Йорк.

Раждането на шестте им деца

През февруари 2013 г. Алек и Хилария обявяват, че очакват първото си дете. Кармен Габриела се ражда през август 2013 г. Две години по-късно на бял свят се появява и синът им Рафаел Томас. На следващата година се ражда и вторият им син Леонардо Анхел Чарлз.

Хилария неведнъж е споменавала, че двамата с Алек имат различни разбирания за възпитание на децата поради 26-годишната разликата във възрастта им. „Аз съм по-възрастен и когато израствах нямаше такова нещо да разговаряш с децата и да се опитваш да ги разбереш. Хилария е най-добрата майка. Тя ги уважава и разбира“, казва Болдуин.

На 17 май 2018 г. двамата стават родители за четвръти път на Ромео Алехандро. Хилария споделя в социалните мрежи през март 2019 г. за спонтанен аборт. През ноември същата година тя отново споделя за спонтанен аборт. На 6 април 2020 г. Хилария обявява отново, че е бременна, а на 8 септември 2020 г. двойката анонсира раждането на петото си дете Едуардо Пау Лукас Болдуин.

На 1 май 2021 г. Алек и Хилария изненадват феновете си, обявявайки очакването на шестото им дете само шест месеца след раждането на Едуардо. Дъщеря им Лусия е от сурогатна майка според няколко световни издания, но новината не е потвърдена официално от двойката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Стрелбата на снимачната площадка

На 21 октомври 2021 г. Алек стреля с пистолет, репетирайки сцена за филма „Rust“, който обаче е бил зареден с истински патрон и убива оператора Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. По-късно семейство Болдуин завежда дело за неправомерна смърт срещу Алек Болдуин. Хилария публично подкрепи съпруга си след фаталната стрелба.

Бебе №7

Двойката официално обяви през март тази година, че очаква седмото си дете. Алек Болдуин публикува в профила си в Instagram видео, с което иска да обясни защо той и съпругата му продължават да имат още деца. Актьорът написа към видеото с участието на най-малката му дъщеря Мария Лусия Виктория: „Хората питат защо. Ето защо.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Световни рекорди

10 от най-странните световни рекорди на Гинес

Ечемичена супа

Ечемичена супа с пилешко месо и зеленчуци