in

Мерилин Монро – вечната звезда, енигма и секссимвол

мерилин монро

„Истината е, че никога никого не съм измамила. Оставях хората да се самозалъгват. Те не положиха усилия да открият коя съм и каква съм.“

Това са думи на Мерилин Монро – вечната звезда, енигма, секссимвол… Живяла бляскаво, но и трагично. По случай 60-годишнината от нейния последен ден я срещаме истинска и жива между кориците на нов биографичен роман от артистичната Колекция „Музи“.

Норма Джийн е просто едно захвърлено от майка си и от обществото момиче, което не може и да подозира какво му готви съдбата – да стане Мерилин Монро!

Годината е 1934-та

Едно осемгодишно момиченце стои на булевард „Холивуд“ и съзерцава внушителния Китайски театър на Грауман, прочут киносалон в Лос Анджелис. Стиснало ръката на поредната си „майка“, то не може да повярва на щастието си – защото му предстои да види за пръв път кино, но най-вече защото жената до него обещава да е с него завинаги.

Изоставено от родната си майка, познало сиропиталищата, отхвърлено от приемните си родители под предлог, че е „трудно за отглеждане“, момиченцето има само една мечта – дом и топлина.

Новата му майка, красивата като киноактриса монтажистка от Холивуд Грейс, не спира да му рисува прекрасно бъдеще като звезда, но детето се вълнува само от нейната близост.

Прочетете още:

Смъртта на Мерилин Монро – нови разкрития във филма на Нетфликс

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Тиквички лодки

Лодки от тиквички със скариди

Седалки самолет

Коя седалка да изберете в самолета?