in

Мерилин Монро – вечната звезда, енигма и секссимвол

мерилин монро

„Истината е, че никога никого не съм измамила. Оставях хората да се самозалъгват. Те не положиха усилия да открият коя съм и каква съм.“

Това са думи на Мерилин Монро – вечната звезда, енигма, секссимвол… Живяла бляскаво, но и трагично. По случай 60-годишнината от нейния последен ден я срещаме истинска и жива между кориците на нов биографичен роман от артистичната Колекция „Музи“.

Норма Джийн е просто едно захвърлено от майка си и от обществото момиче, което не може и да подозира какво му готви съдбата – да стане Мерилин Монро!

Годината е 1934-та

Едно осемгодишно момиченце стои на булевард „Холивуд“ и съзерцава внушителния Китайски театър на Грауман, прочут киносалон в Лос Анджелис. Стиснало ръката на поредната си „майка“, то не може да повярва на щастието си – защото му предстои да види за пръв път кино, но най-вече защото жената до него обещава да е с него завинаги.

Изоставено от родната си майка, познало сиропиталищата, отхвърлено от приемните си родители под предлог, че е „трудно за отглеждане“, момиченцето има само една мечта – дом и топлина.

Новата му майка, красивата като киноактриса монтажистка от Холивуд Грейс, не спира да му рисува прекрасно бъдеще като звезда, но детето се вълнува само от нейната близост.

Прочетете още:

Смъртта на Мерилин Монро – нови разкрития във филма на Нетфликс

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Тиквички лодки

Лодки от тиквички със скариди

Седалки самолет

Коя седалка да изберете в самолета?