in

„Лятото на тайните“ – някои тайни е по-добре да бъдат разкрити

Най-новият роман на австралийска писателка Барбара Ханей „Лятото на тайните“ ще излезе на български език на 19 юни.

Някои тайни е по-добре да бъдат разкрити, за да донесат изцеление, надежда и любов

Журналистката Клоуи с тревога осъзнава, че биологичният ѝ часовник започва да тиктака все по-бързо. Тя поставя въпроса пред дългогодишния си приятел, но той категорично отказва да има деца. Тогава тя напуска Сидни, за да започне нова работа в провинциален вестник в градчето Буралея.

Тихото и спокойно градче е перфектното място, където Клоуи да се съвземе и да предприеме крачката да стане самотна майка чрез инвитро процедура. Там обаче я очакват интересни запознанства и неочаквани събития, които ще я убедят, че човек не може да избяга от болката и нещастието дори да отиде накрай света.

Главният редактор на вестника, сдържаният и затворен Фин Латимър, е бивш международен кореспондент, който изоставя бляскавата си кариера след трагичната смърт на съпругата и сина си. Собственичката на вестника Емили пък се опитва да преодолее загубата на единствения си син и предателството на съпруга си.

Когато местният пекар изчезва безследно, общността се сплотява в издирването му, а Клоуи и Фин се заемат с журналистическото разследване. Те най-накрая разполагат с история, която ще надхвърли границите на Буралея. А разплитането ѝ ще им върне вкуса към живота и вярата в любовта.

За автора:

Барбара Ханей е многократно награждавана австралийска писателка. Автор на повече от 40 романтични заглавия, продадени в 12 милиона екземпляра, в над 35 страни по цял свят. Романите й са както съвременни, така и исторически, а действието често се развива в различни австралийски местности. Голяма част от тях са включени в романтичната поредица на „Арлекин“. Барбара Ханей е носителка на престижните награди за романтични четива RITA и австралийския й еквивалент RUBY. Два пъти е печелила и приза Романтичен роман на годината за Австралия.

През 2020 г. на български език излиза романът й „Да се срещнем във Венеция“, а през 2021 г. – „Тайни от острова“.

Прочетете още:

„Тайни от острова“ от Барбара Ханей

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Джамбалая

Джамбалая със скариди и наденица

Плач

Защо е полезно да плачем?