in

СладкоСладко

Каре – десенът, който не излиза от мода

Няма много принтове и десени, които са толкова разпознаваеми и популярни, колкото карето. Този десен буквално никога не излиза от мода. Карето произлиза от шотландските традиционни облекла и е неразделна част от съвременния гардероб. Разновидностите на този десен са безкрайни- може да бъде в тъмни или светли цветове, в неутрални или ярки, да се носи на рокли или якета. Има някои неща в света на модата, които никога не излизат от мода, просто променят вида си и карето е едно от тях. През някои сезони е модерно по-ситното каре, през други – едрото.

Ако се чудите дали този сезон есен/зима карето ще бъде на мода, отговорът е категорично да! Всеки има нужда от доза вдъхновение понякога, така че ако имате нужда от идеи как да носите каре тази есен, вижте тези стилни визии:

1. Пола

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K. Ellis Boutique (@shopkellisboutique)

Карираната пола е една от най-предпочитаните дрехи през есента и зимата. Това е най-универсалното нещо, което можете да изберете за есента. През по-топлите дни, карираната пола може да се съчетае с обувки тип „пантофки“ и по-лека блуза. Когато стане по-студено пък можете да сложите по-плътен чорапогащник, пуловер и ботуши и отново ще изглеждате страхотно. Карираните поли могат да се съчетават с почти всеки цвят, стига като нюанс да се доближава до цветовете, които има в полата. Тази дреха дава възможността да развихрите въображението си и да експериментирате със стила си.

2. Яке тип риза

Карираните якета тип риза също са абсолютна класика. Овърсайз якетата тип риза са много удобни и топли. Те са много неангажиращи, но могат да променят цялата ви визия и да я направят по-модерна. Тази есен всички видове карирани дрехи ще бъдат много популярни, така че ако все още нямате карирано яке, сега е моментът да се сдобиете с такова. Можете да облечете обикновени изчистени дънки, семпла блуза и карирано яке и да се сдобиете с модерна визия без много усилия.

3. Кариран шал

Всяка жена трябва да има в гардероба си поне един кариран шал, с който да посрещне студеното време. Шаловете са много практични аксесоари, тъй като освен че добавят стил и завършеност към тоалета, ни топлят в студените дни. Карираният шал е много универсален, тъй като може да се съчетае и с якета, и с палта. При шаловете също има много разновидности, от които можете да избирате. Може да бъде голям шал тип одеяло или по-тънък обикновен шал. Което и да изберете, няма да сгрешите.

4. Панталон 

Карираният панталон е абсолютна класика. Карето често присъства в офис облеклото, най-вече при панталоните. Кариран панталон и бяла риза- това е най-класическата офис визия, която съществува. Освен в офиса, можете да носите каре и навсякъде другаде през есента. Подобно на карираната пола, карираният панталон е много универсален и може да се съчетае както с блузи с къс ръкав, за по-топлите дни, така и с пуловер през по-студените зимни дни. Съчетан с красиви боти, карираният панталон е чудесен вариант за есен 2021.

5. Аксесоари 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nai-rie (G is silent) (@naigriev)

Карираните аксесоари, освен шаловете, не са особено популярни, но също са много модерни тази есен. Можете да изберете карирана чанта, аксесоар за коса или дори карирани обувки. Когато носите такива аксесоари обаче трябва много да внимавате да не прекалите с карето. Не съчетавайте карирани дрехи с карирани аксесоари. Изберете едното от двете. В противен случай ще стане прекалено.

Loading

  • Обичате ли да носите каре?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Снимка: Netflix/Instagram

„Squid Game“ – най-гледаният сериал в Netflix

Лазаня с тиква, спанак и рикота