in

Възможно ли е да получим всичко, което искаме

Ирена Рельовска е първата българка с академичен сертификат по ТЕС. Новата й книга „Настрой подсъзнанието си за изобилие с техниките за емоционална свобода“ ни учи как да привличаме лично и финансово благополучие чрез новаторския и научно-подкрепен метод ТЕС. Премиерата на книгата събра десетки любители и консултанти в областта на енергийната психология, които участваха и в специална демонстрация за разкриване на своя пълен потенциал заедно с авторката.

Творбата увлекателно разказва какви несъзнавани пречки за изобилието изникват във всички негови измерения – взаимоотношения, самоувереност, щастие, финансови и лични успехи. Чрез повече от 50 примера от 14-годишната си практика с енергийна психология, Ирена Рельовска показва най-разпространените ограничения, които клиентите й са преодолели. Авторката отправя послание, че промяната е възможна за всеки, който се съмнява в собствените си сили и подценява уменията си за справяне с личния и работен живот. С включените ТЕС-практики авторът помага на читателите си да заявяват себе си уверено, да сменят нагласите си по отношение на изобилието и да спрат да се самосаботират. Според създателя на Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) – „Когато паднат вътрешните бариери, ще се осмелите да поискате цялото изобилие, което вселената има за вас“.

Ирена Рельовска задава жизненоважни въпроси в  новата си творба. Възможно ли е изобилието да е нагласа и начин на мислене? Имате ли вътрешни ограничения и неосъзната лоялност към предишните поколения, които ви задържат в статуквото? Какво можете да направите, за да разчупите остарели модели на поведение? Отговорът се корени в революционния метод, който променя запаметеното от мозъка, какъвто е ТЕС.

Авторът на книгата дава насочващи препоръки, за да може читателите да напипат остарелите несъзнателни модели в себе си.

Повече информация за автора:

Ирена Рельовска-Бартън е международен Мастър-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. През 2014 г. основава Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП).

След успешна банкова кариера до 2009, Ирена избира пионерската област на енергийната психология в България. Консултирала е няколко хиляди души и е обучила над 250 практици от България, Великобритания, Румъния, Германия, Италия, Испания, Сърбия, Македония, Турция.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Пророчествата на Оруел – за ботуша, живота и властта

„Синелибри“ тази година – над 60 филма, отличени в Кан, Венеция, Берлин, Торонто