in

„Как да отвличаш богаташи“ – другото лице на Индия

индия

Книгата „Как да отвличаш богаташи“ на Рахул Райна грабва още от първите редове. В нея е представена историята на брилянтния, но беден индиец Рамеш Кумар, който израства, работейки на щанда за чай на баща си в Делхи. След това той успява да изкарва прилични доходи като се явява на изпитите вместо синовете на индийския елит – ситуация, която се усложнява, когато един от клиентите му, сладкият, но нещастен осемнадесетгодишен Руди Саксена, се класира на първо място от всички в Индия, благодарение на него.

Рамеш вижда възможност – може би дори задължение и иска да спечели пари от превърналия се в най-новата знаменитост Руди, без да знае, че ролята му в телевизионно шоу ще доведе до неочаквана любов, последвана от много неприятности, когато и двамата млади мъже са отвлечени. Но Рамеш успява да надхитри престъпниците, които са ги отвлекли, обръщайки играта и сам се превръща в похитител.

Докато води Руди през лабиринт от големи и малки престъпления, тяхното шеметно пътуване разкрива Индия в цялата ѝ сложност, красота и мизерия, преминаваща от долните стъпала към кръговете на свръхбогатите и навсякъде между тях.

За автора:

Това е дебютната книга на автора Рахул Райна. Той разделя времето си между Оксфорд и Делхи. Рахул е само на двадесет и седем години, но вече управлява собствена стартираща компания в Англия, подпомага благотворителни организации и преподава английски език на деца в Индия.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Табуле

Табуле- вкусна ориенталска салата

диктатори

Топ 5 на диктаторите на XX век: антикласация на жестокостта