in

„Как да отвличаш богаташи“ – другото лице на Индия

индия

Книгата „Как да отвличаш богаташи“ на Рахул Райна грабва още от първите редове. В нея е представена историята на брилянтния, но беден индиец Рамеш Кумар, който израства, работейки на щанда за чай на баща си в Делхи. След това той успява да изкарва прилични доходи като се явява на изпитите вместо синовете на индийския елит – ситуация, която се усложнява, когато един от клиентите му, сладкият, но нещастен осемнадесетгодишен Руди Саксена, се класира на първо място от всички в Индия, благодарение на него.

Рамеш вижда възможност – може би дори задължение и иска да спечели пари от превърналия се в най-новата знаменитост Руди, без да знае, че ролята му в телевизионно шоу ще доведе до неочаквана любов, последвана от много неприятности, когато и двамата млади мъже са отвлечени. Но Рамеш успява да надхитри престъпниците, които са ги отвлекли, обръщайки играта и сам се превръща в похитител.

Докато води Руди през лабиринт от големи и малки престъпления, тяхното шеметно пътуване разкрива Индия в цялата ѝ сложност, красота и мизерия, преминаваща от долните стъпала към кръговете на свръхбогатите и навсякъде между тях.

За автора:

Това е дебютната книга на автора Рахул Райна. Той разделя времето си между Оксфорд и Делхи. Рахул е само на двадесет и седем години, но вече управлява собствена стартираща компания в Англия, подпомага благотворителни организации и преподава английски език на деца в Индия.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Табуле

Табуле- вкусна ориенталска салата

диктатори

Топ 5 на диктаторите на XX век: антикласация на жестокостта