in

СладкоСладко ОМГОМГ ЕхаЕха

Какво обичат да хапват принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи

Снимка: Instagram/ dukeandduchessofcambridge
Снимка: Instagram/ dukeandduchessofcambridge

Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън имат привилегията да ядат ястията на някои от най-добрите готвачи в света и могат да си поръчат да им бъде приготвено каквото пожелаят.

Въпреки това, менюто им е доста здравословно и хапват неща, за които повечето деца не искат и да чуят.

Друг изненадващ факт е, че тримата всъщност обожават да готвят. Готвенето е сред любимите занимания на 5-членното семейство.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Кейт, Уилям и децата най-много обичат да готвят паста и салати. Джордж и Шарлот могат съвсем сами да приготвят паста. Единият изсипва брашно, другият добавя мляко и масло.

Кейт държи на здравословното хранене и учи и децата си да се хранят добре, като в менюто им присъстват много пресни плодове и зеленчуци. Една от най-честите им закуски е специално зелено смути, което съдържа кейл, спанак, спирулина, матча, кориандър и боровинки. Освен смутито, те задължително ядат и някакъв пресен плод на закуска.

Относно обяда, Кейт и децата отново имат сходно меню. Те предпочитат здравословни салати за обяд и избягват месото на това хранене. Някои от най-любимите им ястия по това време на деня включват салати с диня, табуле, севиче, гаспачо.

Джордж, Шарлот и Луи обичат и най-различни зеленчуци, като цвекло и моркови. Въпреки че следват здравословната диета на майка си, децата понякога хапват и от любимите неща на прабаба си, които са предимно шоколадови и не особено полезни.

Едно от нещата, които кралицата най-често закусва, са шоколадови бисквити.

Кралските готвачи описват кралицата като „шокохолик“ или тотален маниак на тема шоколад. Повечето десерти в менюто на кралицата съдържат шоколад и тя не започва деня си без любимите си шоколадови бисквити и чаша чай Ърл грей с малко мляко.

Явно любовта към шоколада се предава по наследство, тъй като принц Уилям обича шоколад също толкова много. Следобедният чай се комбинира със специална шоколадова торта, която е любимата както на кралица Елизабет, така и на нейния внук принц Уилям.

Всъщност принц Уилям обича тази торта толкова много, че я избира за втора сватбена торта на сватбата си с Кейт през 2011г. Самата торта е доста обикновена, но кралските сладкари работили 24/7 в продължение на 29 поредни дни, за да са сигурни, че са направили достатъчно грандиозна торта за Кейт и Уилям.

Loading

  • Вашите деца обичат ли плодове и зеленчуци?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Ролята на бащата в отглеждането на детето

5 упражнения, които ще ви помогнат да влезете във форма след раждане