in

ЕхаЕха ЛюбовЛюбов ОМГОМГ

Какво задължително трябва да имате в гардероба си тази есен

Колкото и да не ни се иска да го признаем, вече оконачателно лятото свърши. Време е да посрещнем есента и да направим едно от най-важните неща при смяната на сезоните – да освежим и актуализираме гардероба си. Има някои елементи, които никога не излизат от мода, но всеки сезон идва с нови тенденции. Вижте какво ще бъде модерно през есен 2021 и какво трябва да имате задължително в гардероба си:

1. Плетива

 

Плетените дрехи не са нещо ново, те се появяват навсякъде още в първия по-хладен ден от есента. Те са красиви, удобни, топли и могат да бъдат много стилни. Тази есен обаче тази тендеция минава на следващо ниво – ще бъдат актуални всякакви плетени елементи. Към комфортните плетени дрехи ще се присъединят плетени аксесоари и визии с плетива от главата до петите.

 

2. Едноцветни тоалети

Време е да станем по-смели. Тази есен ще бъдат актуални комбинациите на еднакви цветове, докато миналата година тенденцията беше да се комбинират противоположни цветове. Хвърлили сте око на лимоненожълт блейзър? Купете и панталон в същия цвят!

 

3. Зелено

Вероятно ще се изненадате, но цветът на есен 2021 ще бъде зеленото. Независимо дали решите да се придържате към предишната тенденция или решите да заложите на нещо по-деликатно, задължително добавете към гардероба си нещо в зелено – ярко, жабешко зелено.

 

4. Ризи

Ризите ще бъдат много актуални. Това е една от най-универсалните дрехи и е чудесен избор за есента. Може да се съчетае с дънки, с пола, с панталон, с почти всичко. Задължително добавете в гардероба си една черна и една бяла риза, защото и двете са абсолютна класика, а след това можете да развихрите въображението си и да експериментирате с цветовете. Една нова риза никога не е излишна!

 

5. Овърсайз якета

Овърсайз якетата бяха актуални и миналия сезон есен/зима, но продължават да бъдат сред най-горещите тенденции. За тази есен важи следното правило: колкото по-голямо и шантаво е якето, толкова по-добре.

 

6. Флорални принтове

Цветята не са само за пролетта. Флоралните принтове никога не излизат от мода, но тази есен ще бъдат по-често срещни при връхните дрехи. Палтата и якетата на големи цветя ще бъдат навсякъде и ще създават добро настроение.

 

7. Райе

Райето е най-добрият приятел на жената. Този принт изглежда добре на всеки, никога не излиза от мода и може да се съчетае с почти всичко. Ще бъде много актуално през есента на 2021. Ако нямате дрехи с райета, допълнете гардероба си.

 

8. Костюми с поли

Костюмите с поли ще бъдат много актуални. Кариран костюм с мини пола и сако – ако нямате такъв, задължително си купете. Както вече споменахме, ярките цветове ще бъдат актуални тази есен и това важи и за костюмите. Ако не сте фен на карето, можете да изберете цветен костюм.

 

9. Кожено яке

Черното кожено яке е нещо, което винаги трябва да имате в гардероба си. Те винаги са актуални, но тази есен на мода ще бъдат по-интересни и разчупени кожени якета, а не обикновените кожени якета в рокерски стил. Ще виждаме кожени якета тип сака, якета с пуф ръкави и други разчупени модели.

 

10. Всички нюанси на кафявото

Ако ярките, смели цветове не са вашето нещо, можете да заложите на кафявите нюанси и няма да сбъркате. Заменете всички бели и кремави дрехи, които имате, с такива в кафяви нюанси и сте готови за есента.

Loading

  • Допадат ли ви модните тенденции за предстоящата есен?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

4 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Още.бг

10 любопитни факта за София

Домашен морковен кейк с портокал и бадеми