in

ЕхаЕха

Какво да очаквате от новия филм за Джеймс Бонд

Снимка:James Bond 007/Facebook
Снимка:James Bond 007/Facebook

Дългоочакваната премиера на 25-я филм за Джеймс Бонд е вече факт. След редица отлагания заради пандемията, „Смъртта може да почака“ може да се гледа на екран. Вчера бе официалната предпремиера на филма в България. Ще ви разкажем накратко за сюжета и нашите впечатления за филма.

В „No Time do Die“ виждаме един различен, романтичен Джеймс Бонд, който не се страхува да покаже чувствата си, да се откаже от работата си на агент 007 и да обича своята любима.

Филмът започва с неприятен спомен от детството на жената до Бонд – д-р Мадлен Суон, който оставя ужасна травма в нея и до днес. Тя става свидетел на убийството на майка си като дете и се опитва да избяга от убиеца, който решава да я остави жива.

Години наред този спомен се връща в съзнанието на Мадлен, дори когато е на романтично бягство с любимия си. Той иска да разбере за нейното минало, което тя упорито крие до днес, а тя е готова да му разкаже, ако и той успее да се сбогува със своето минало. Тяхната идилия обаче е нарушена от опит за убийство на Бонд с невероятни каскади и хвърлянето му от мост. Той решава, че участие в опита за покушение има неговата любима и това слага край на отношенията по между им.

5 години по-късно Бонд се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия на ЦРУ. Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна технология. Ролята на злодея е изиграна перфектно от Рами Малек. Зловещият план, наречен „Херакъл“, разработен с помощта на руския учен Оброчев, може да доведе до смъртта на хиляди хора. Бонд решава да помогне на своя стар приятел Феликс, заедно с новия агент 007 Номи, изиграна брилянтно от чернокожата актриса Лашана Линч.

Екшън, романтика, добра актьорска игра – всичко това може да видим от Даниел Крейг, който се сбогува с Бонд в „No time to die“ по един невероятен начин. Актьорската му игра е абсолютно олицетворение на представите на зрителите за това как трябва да изглежда един професионален и непобедим шпионин.

Финалът и развръзката на филма ще запазим в тайна, за да ви държи под напрежение през цялото време. В заключение само ще отбележим, че Джеймс Бонд отново не ни разочарава.

Loading

  • Харесвате ли актьорската игра на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд?

    Снимка:James Bond 007/Facebook

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

5 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Снимка: Община Чавдар/chavdar.eu

Село Чавдар – завръщане в неолитната ера

Пене Арабиата