in

Какво да гледаме в Netflix през март

Жена филм

Проследяването на събитията в Украйна и слушането на статистики относно коронавируса са неизменна част от ежедневието на всички ни в момента, но понякога имаме нужда да гледаме нещо различно от новини.

Действителността е прекалено мрачна, затова трябва понякога да намираме начини да се откъснем от нея, а най-добрият вариант е да гледаме хубав филм или завладяващ сериал.

Жена гледа телевизия

Стрийминг платформата Netflix предлага много интересни заглавия, но ако вече сте изгледали всичко налично, добре е да знаете кои са новите филми и сериали, които ще можем да гледаме през март:

„Бриджъртън“, сезон 2

Историческият сериал „Бриджъртън“ бързо влезе в класацията топ 10 на Netflix. Сериалът разказва историята на семейство Бриджъртън, в което има 8 братя и сестри. Действието се развива в началото на 19 век, а вторият сезон ще бъде фокусиран върху най-големия брат от семейството. Премиерата на втория сезон на „Бриджъртън“ е на 25 март.

„Top Boy 2“

Top Boy най-сетне се завръща за четвърти сезон, три години след излъчването на трети сезон. От стрийминг платформата потвърдиха, че много от любимите ни актьори се завръщат за новия сезон, наречен от Netflix „Top Boy 2“, а освен тях ще има и нови попълнения, включително Адвоа Абоа. Новите серии на „Top Boy“ можем да очакваме от 18 март.

„Парчета от нея“ (Pieces of Her)

Всичко, до което Тони Колет се докосне, се превръща в злато. Това очакваме и от чисто новата драма „Парчета от нея“. Този сериал повдига много въпроси… След брутално нападение Анди Оливър (Бела Хийткоут) започва да разкрива тъмното минало на майка си Лора, изиграна от прекрасната Тони Колет. Премиерата на „Парчета от нея“ беше на 4 март.

„Най-лошият съквартирант“

„Най-лошият съквартирант“ е документална поредица от 5 части, която разказва истории от реалния живот за убийци, крадци и престъпници, чиито жертви са техните съквартиранти. Епизодите са с продължителност между 40 и 60 минути. Ако харесвате криминални сериали и сте фенове на продукциите, създадени по истински истории, вероятно „Най-лошият съквартирант“ много ще ви допадне.

„The Weekend Away“

Главната роля в този трилър е на Лейтън Мийстър. Филмът проследява историята на Бет (Лейтън Мийстър) и нейната приятелка Кейт, които отиват в Хърватия за уикенда. Кейт е убита, а Бет е принудена да разбере какво се е случило с нея, тъй като самата тя е обвинена в убийството на приятелката си. Филмът беше пуснат в Netflix на 3 март.

„Последното кралство“, сезон 5

Последният сезон на „Последното кралство“ ще бъде излъчен този месец. Сериалът е базиран на поредицата романи „Саксонските истории“ на Бърнард Корнуел. Петият сезон проследява Утред в следващия етап от неговото търсене. Нямаме търпение за последната доза от тази средновековна драма. Премиерата на новия сезон е на 9 март.

„Проектът Адам“

Този научнофантастичен филм има доста добър актьорски състав – Райън Рейнолдс, Дженифър Гарнър, Зоуи Салдана и други.

Адам (Райън Рейнолд) е принуден да пътува назад във времето, за да предотврати ужасяващо събитие. Среща по-младото си „аз“ и двамата тръгват да търсят баща си, който е ключът към всичко.

Филмът излиза на 11 март.

„Подарък от съдбата“ (Windfall)

Лили Колинс играе главната роля в този трилър на Netflix. Филмът разказва историята на заможна двойка – двамата отиват във вилата си и прекъсват обир. Джейсън Сийгъл и Джеси Племънс също участват във филма, който изглежда доста завладяващ. Премиерата му е на 18 март.

Loading

  • Гледали ли сте предишните сезони на „Последното кралство“?

    Последното кралство
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

грим

Перфектният грим за офиса

Хек с доматен сос

Хек с доматен сос