in

„Изгубеният ангел“ – ангелите съществуват и са сред нас

Хавиер Сиера ще зарадва читателите с новата си книга „Изгубеният ангел“, чиито герои се впускат в разплитане на загадката на Ноевия ковчег.

Докато работи по реставрацията на катедралата в Сантяго де Компостела, Хулия Алварес получава опустошителна новина – съпругът ѝ Мартин е бил отвлечен край връх Арарат в Североизточна Турция. Зад похищението стои мистериозна секта от Близкия изток, чиито последователи вярват, че са наследници на ангелите. Тяхната цел е Мартин да им помогне да се върнат у дома, в райските градини.

Единствената надежда за спасение на Мартин е съпругата му да събере кураж и да се довери на собствените си способности. Неусетно Хулия е въвлечена в опасна надпревара за контрола над два древни камъка, които според легендите могат да установят връзка директно с Всевишния. Само че от тази невиждана власт са поблазнени не само религиозните екстремисти, но и самият президент на САЩ.

За автора:

Преди двайсет и пет години Хавиер Сиера решава да търси отговорите на големите загадки в световната история посредством писането. Оттогава насам той е написал 11 творби, издадени в 44 държави. През 2017 г. получава престижната награда „Планета“, а и до днес остава единственият испански писател с книга в топ 10 на няколко бестселърови класации в САЩ.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

11 септември

Странни факти около атентатите на 11 септември

Толстой

Великият Толстой – живот, побрал вселени