in

Завръщането на „Сексът и градът“- какво да очакваме от новите серии

„Сексът и градът“ е един от най-големите хитове на 90-те. Едва ли има жени по света, които не са гледали сериите за живота на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот. Една от причините за големия успех на „Сексът и градът“ е, че сюжетът проследява живота на 4 жени – такъв, какъвто е и в действителност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Любовните драми, проблемите със семейството, перипетиите в кариерата и всичко, което се случва на една жена и в реалния живот. Повечето зрителки припознават себе си в една от 4-те героини и следят с интерес какво се случва в живота на четирите приятелки.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

След огромния успех на сериала, бяха създадени и два филма, като продължение на историята. Вторият филм излезе през 2010 година и това беше последното нещо, което феновете на „Сексът и градът“ получиха.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Повече от десетилетие по-късно, „Сексът и градът“ се завръща с нови 10 серии, което е истински подарък за почитатлите на сериала.

Разбира се, ще има доста промени и няма да бъде същото като сериите, които помним от далечната 98-ма, но със сигурност ще бъде интересно да видим любимите си героини отново.

Най-фрапиращата промяна ще бъде, че Саманта няма да бъде част от новите серии. Ето какво още можете да очакваме на екран през декември тази година:

Както вече споменахме, Саманта няма да участва в завръщането на хитовия сериал. Теориите за отказа на Ким Катрал да се завърне в шоуто са различни. Възможно е причината да е конфликтът й със Сара Джесика Паркър. Друга причина, която самата Ким сподели е, че вече е прекалено възрастна за ролята на разкрепостената Саманта. Кейси Блойс, програмен директор на HBO, коментира темата за липсата на Саманта: „Точно както в реалния живот, хората влизат и излизат от живота ви. Някои приятелства се прекъсват и се създават нови приятелства. Всичко това е част и от реалния живот.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Новите серии са озаглавени „И просто така…“ 

Трейлърът на поредицата, който се появи още през януари, показа монтаж на различни сцени от Ню Йорк и надпис „И просто така…Историята продължава“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Завръщането на „Сексът и градът“ ще се състои от 10 лимитирани серии, които ще бъдат с продължителност 30 минути, подобно на старите серии

Епизодите не са определени като „нов сезон“, а по-скоро като „нова глава“ в историята. Шоуто ще проследи живота на главните героини, които се справят с предизвикателствата на 50-те години от живота си.

Снимачният процес се случва в Ню Йорк и започна през юли тази година

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Интернет пространството се напълни със снимки от снимачната площадка на новите серии. Актьорите очевидно се вълнуваха да се съберат след близо 17 години от излъчването на последния епизод. Синтия Никсън и Сара Джесика Паркър споделяха снимки в Инстаграм по време на заснемането на сериите и радваха феновете си.

Премиерата на новите серии е през декември 2021

Премиерата на „И просто така…“ ще бъде през декември, а сериите ще бъдат излъчени по HBO. Самата Сара Джесика Паркър обяви кога да очакваме голямото завръщане.

Тузара също ще бъде част от новите серии

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Този сериал нямаше да бъде същият без Тузара. Той е един от основите герои в историята и за щастие ще го видим и в новите серии.

Крис Нот участва във всичките 6 сезона на „Сексът и градът“, както и в двата филма. Сара Джесика Паркър сподели страхотен кадър на Кари и Тузара.

Уили Гарсън също беше част от снимачния процес преди смъртта си 

Самият Уили Гарсън намекна за завръщането си в „Сексът и градът“ като Станфорд и дори бил забелязан на снимачната площадка, но за съжаление през септември синът му съобщи, че Гарсън е починал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Повечето от второстепенните герои също ще бъдат част от завръщането

Марио Кантоне, който изигра съпруг на Станфорд и приятел на Шарлот, ще бъде част и от новите серии, както и Бриджит Мойнахан, която изигра много по-младата съпруга на Тузара.

В началото беше съобщено, че Стив (Дейвид Ейгенберг) няма да бъде част от „новата глава“, но по-късно създателите зарадваха почитателите на сериала, като споделиха, че Дейвид ще изиграе ролята си.

Половинката на Шарлот, Евън Хандлър, в ролята на Хари Голденблат, както и Ейдън (Джон Корбет) ще бъдат част от „И просто така…“. Въпреки че не са от главните герои, те са обичани от феновете и това е страхотна новина.

В новите серии ще има и нови актьорски попълнения

Сара Рамирез, прочутата д-р Кали Торес от „Анатомията на Грей“, се присъединява към актьорския състав на новите серии.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Никол Ари Паркър, Сарита Чудхури и Карън Питман също ще влязат в епизодите

Актрисата от „Империя“ Никол Ани Паркър играе майка на три деца и документалист. Преди официално да бъде потвърдено, че тя ще бъде част от продукцията, Паркър беше забелязана на снимачната площадка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Темата за пандемията ще бъде засегната

Сара Джесика Паркър сподели, че пандемията от коронавирус ще бъде част от сюджета. Все пак това е част от ежедневието на всички хора по света и няма как да не бъде засегнато като тема.

Loading

  • Коя е любимата ви героиня от „Сексът и градът“?

    Снимка: Instagram/sexandthecity
    • Кари
    • Шарлот
    • Саманта
    • Миранда

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Идеите на Стив Джобс, които промениха света на технологиите

Снимки: Gitta Banko/Instagram

Как да носим жилетка тази есен