in

„Училището за Добро Зло“ – поредицата, която вдъхнови Netflix

Поредицата „Училището за Добро Зло“ от британския писател Соман Чейнани се превърна в истински феномен и мания за читатели на различни възрасти. Историята на двете приятелки Софи и Агата, попаднали в магично училище на приказките, вдъхнови и гиганта Netflix да създаде своя собствена екранизация на поредицата, която веднага се позиционира като едно от най-предпочитаните заглавия на платформата в България.

Четвърта книга, която продължава историята

Герои и злодеи от добре познати сюжети трябва да извоюват своето място в историята „И заживели щастливо…“.

Когато си прекарал по-голямата част от живота си в планове за Щастливия край с най-добрата си приятелка, изглежда странно да планираш сватбата си с момче. Момче, което те избягва от месеци. Или поне така си мисли Агата. Датата на сватбата, в която тя и Тедрос – законният наследник на Камелот – трябва да се венчаят, наближава. Но да си истинска Кралица е едно, а почти Кралица съвсем друго. И Агата тепърва ще трябва да научи, че пътят към обединението на раздединеното кралство зависи много повече от нея, отколкото някога е предполагала.

Междувременно, Софи, нейната приятелка-враг-принцеса-вещица, е назначена за декан в Училището за Зло. Ала въпреки опитите ѝ да вътвори Нов вид Зло, то някак успява да се изплъзне между пръстите ѝ.

Изборът на нов Дикретор предстои, но сякаш Щастливият край съвсем не е това, което който и да е от героите на тази приказка е очаквал.

И когато историята започне да се ниже по листите…

На всички става ясно, че над гората е надвиснала нова опасност. И този път и Враждебни, и Мечтатели ще бъдат застрашени.

Но кога се е случвало Лоши и Добри да се бият на една и съща страна? По всичко изглежда, че тази приказка ще бъде унищожена. И всичко, което са смятали а истина, ще се окаже лъжа…

В „Училището за Добро и Зло 4: В търсене на слава“ Чейнани създава още по- грандиозен и мащабен магичен свят, в който проблемите от реалния свят заживяват свой нов живот, а всеки обрат рисува изцяло нова и неочаквана фабула.

Шеметна, смела и вълнуваща, тази история вдъхва нов живот на приказки стари, колкото света.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

ерида

Ерида – джуджето, коeто лиши Плутон от статута му на планета в Слънчевата система

Жана д’Арк

Жана д’Арк – една от най-известните жени на Европа и изфабрикуваният процес срещу нея