in

Големи лъжи в малкото градче

Необичайна фреска пресича пътищата на две млади художнички, макар помежду им да има десетилетия разлика. През 40-те години на XX век талантливата Ана Дейл печели престижен конкурс да изрисува стената на пощенската станция в малкото градче Идънтън. Преди да довърши работата си обаче, тя изчезва безследно.

Години по-късно Морган Кристофър излиза на свобода от затвора при едно условие – да реставрира фреската на Ана в точно определен срок, от който зависи бъдещето ѝ. За тази задача я избира малко преди смъртта си влиятелният художник Джес Джеймисън Уилямс. Защо обаче той се е спрял на нея? И какво е довело до изчезването на Ана в миналото?

Популярната по цял свят романистка Даян Чембърлейн създава поредния си динамичен разказ, изпълнен с множество обрати. „Големи лъжи в малкото градче“ ни среща с вълнуващи герои, свързани помежду си от незабравима история.

За автора:

Даян Чембърлейн (1950) е американска писателка, чието име от години оглавява класациите за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс“, „Съндей Таймс“ и „Ю Ес Ей Тудей“. В богатото си творчество – 30 романа, преведени на повече от 20 езика – тя винаги създава отличен психологически портрет на героите си, като обръща поглед към тях и неуморно търси първопричина за действията им.

Повлияна от работата си на социална работничка и психотерапевтка, Чембърлейн умее да претворява трудни и мистериозни житейски ситуации в литература. Историите ѝ пленяват както сърцето, така и ума. Няма да останете безразлични и към „Големи лъжи в малкото градче“.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Кайзершмарн

Кайзершмарн със сливи

10 исторически факта за Тутанкамон