in

ЕхаЕха ЛюбовЛюбов

В света на Samsung: новото хай-тек място в София

Samsung Experience Store

Изборът на технологични устройства е все по-сложен във времената, в които живеем. Технологиите промениха живота ни изцяло и с всеки изминал ден стават все по-умни, с повече функции и възможности, които улесняват нашето ежедневие. Удобствата на смарт устройствата са безспорни, а пазарът предлага изобилие от опции.

Затова е важно да намерим правилното място, на което да научим повече за тези сложни технологии на достъпен език. Това е основната концепция на новия магазин Samsung Experience Store (SES), който отвори врати в Serdica Center. Той е най-големият шоурум на на SES в България и първият, който освен пълната гама телефони, таблети, аксесоари и смарт устройства на Samsung, предлага и уреди за дома.

Samsung Experience Store

Основен фокус на Samsung Experience Store е обслужването. Компанията залага на усмихнати и приятни експерт-консултанти, които да съдействат при избора, поддръжката и сервиза на устройствата.

Шоурумът бе официално открит на 9 март. На събитието присъстваха посланика на Република Корея – Негово Превъзходителство Ли Хо-шик, представители на Корейска корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА), и корейската общност в България, както и важни гости от България и международния мениджмънт на Samsung Electronics.

Откриването бе официално отбелязано с разрязването на лентата от Виолета Сечкова, посланик Ли Хо-шик, и Тибериу До̀бре, директор телекомуникации на Samsung Electronics за Румъния и България.

Samsung Experience Store

Първите два магазина Samsung Experience Store се намират в столичните търговски центрове The Mall и Paradise Center.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

4 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

украински знаменитости

Най-известните украински знаменитости в световен план

Чийзбургер

Домашни чийзбургери