in

ЕхаЕха ЛюбовЛюбов

В света на Samsung: новото хай-тек място в София

Samsung Experience Store

Изборът на технологични устройства е все по-сложен във времената, в които живеем. Технологиите промениха живота ни изцяло и с всеки изминал ден стават все по-умни, с повече функции и възможности, които улесняват нашето ежедневие. Удобствата на смарт устройствата са безспорни, а пазарът предлага изобилие от опции.

Затова е важно да намерим правилното място, на което да научим повече за тези сложни технологии на достъпен език. Това е основната концепция на новия магазин Samsung Experience Store (SES), който отвори врати в Serdica Center. Той е най-големият шоурум на на SES в България и първият, който освен пълната гама телефони, таблети, аксесоари и смарт устройства на Samsung, предлага и уреди за дома.

Samsung Experience Store

Основен фокус на Samsung Experience Store е обслужването. Компанията залага на усмихнати и приятни експерт-консултанти, които да съдействат при избора, поддръжката и сервиза на устройствата.

Шоурумът бе официално открит на 9 март. На събитието присъстваха посланика на Република Корея – Негово Превъзходителство Ли Хо-шик, представители на Корейска корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА), и корейската общност в България, както и важни гости от България и международния мениджмънт на Samsung Electronics.

Откриването бе официално отбелязано с разрязването на лентата от Виолета Сечкова, посланик Ли Хо-шик, и Тибериу До̀бре, директор телекомуникации на Samsung Electronics за Румъния и България.

Samsung Experience Store

Първите два магазина Samsung Experience Store се намират в столичните търговски центрове The Mall и Paradise Center.

КАКВО МИСЛИШ?

4 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

украински знаменитости

Най-известните украински знаменитости в световен план

Чийзбургер

Домашни чийзбургери