in

Всичко, което трябва да знаете за живота с котка

котка

През далечната 2008 г. карикатуристът Саймън Тофийлд решава да покаже на света какво е да живееш с котка. Забавните интернет комикси бързо прерастват в един от най-популярните YouTube канали. Walt Disney Animation Studios подготвят три отделни филмчета по тях, а след това се появяват две игри за мобилни устройства.

Днес каналът „Котката на Саймън“ може да се похвали с почти 6 милиона последователи, а в книжарниците се появява издание с някои от най-любимите комикси, с които да се уверите окончателно, че това да бъдеш собственик на котка е истинско призвание, а често и приключение, надскачащо и най-оригиналните филмови сценарии.

Всеки, който е имал котка, знае – зад пухкавата козина, милите очички и сладката муцунка се крие чудовище, което е готово да направи всичко, за да получи онова, което иска.

Да живееш с котка има своите бонуси, откъдето и да го погледне човек:

  • Научаваш се да живееш по правилата на хюга и да цениш малкото – все пак защо да заемаш цялото легло, да се окажеш на ъгълчето всяка сутрин ти помага да ставаш много по-лесно;
  • Никога нямаш нужда от будилник, защото винаги те буди мъркаща пухкава топка над главата ти (в добрия случай) или отговорна котешка лапа, която ти напомня, че е време да нахраниш собственика ѝ (в повечето случай);
  • Винаги се чувстваш сякаш си на плажа, защото из цялата къща ще намериш песъчинки;
  • Никога не ти се налага да събираш прането от простора, то много често вече е грижливо свалено на пода от твоя най-добър приятел;
  • Отнасяш се много по-отговорно към храната си, все пак бързо можеш да останеш гладен, ако оставиш чинията си без надзор;
  • Но пък и никога не оставаш сам, защото дори и да те дразни ужасно много, котката ти е винаги там, готова да прояви най-неочаквани прояви на любов, с което да направи и най-лошия ден хубав.

Комиксите

Забавни, оригинални и неочаквани, комиксите на Саймън Тофийлд вадят на показ всички весели и комични моменти от това да се грижиш за котка. И напомнят – животът е по-шарен, когато е споделен.

„Котката на Саймън“  е за вас, ако обичате котки, защото знаете, че зад фасадата на космата себичност се крие едно мило животинче. Също така е за вас, ако мразите котки. Купете я и я подарете на някого, който има котка, за да му се подигравате. При всички случаи ще се забавлявате.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гироси

Домашно приготвени гръцки гироси

Шекспир

13 много интересни факта за Шекспир