in

„Нежно отвличане“ от Сандра Браун

Екзотика и страст се преплитат в една гореща любовна история

 

За книгата

На малък хавайски остров отбрано общество празнува откриването на луксозен хотел. Строителният инженер Скаут Ритлънд забелязва сред гостите невероятно красива и магнетична жена – Шантал Дюпон. Замаян от напитките и насърчен от непознатата, той я целува, но се оказва, че е попаднал в клопка.

Скаут се опитва да се противопостави на похитителите си, но е прострелян и отведен в дивата част на острова. Въпреки че е тревожен и гневен, той е и омагьосан от езическото преклонение на полинезийците към радостта от живота и любовта. Пленен е и от невероятната Шантал и не разбира враждебното й отношение към него.

Младата жена е решила да накара Скаут да помогне на местното население, като построи мост до селището им. И въпреки стриктния план, който е измислила, тя не е предвидила всичко.

 

За автора

Сандра Браун е автор на седемдесет и един бестселъра, влезли в класацията на „Ню Йорк Таймс“ и продадени в над 80 милиона екземпляра по цял свят. Тя е единственият писател, който е имал 3 заглавия в класацията по едно и също време. Пише професионално от 1981 година. Произведенията й са преведени на 34 езика, а част от тях са екранизирани. Писателката печели признанието на критиците, удостоили я с наградите Уелдънбукс и Далтън, с наградата на Романс Райтърс ъв Америка за постижения в жанра, с отличителния знак на успеха на Американ Бизнес Уименс Асосиейшън, с наградата за изключителни литературни постижения и наградата Ей Си Грийн.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Погубени“ от Карин Слотър

10 неща, които превръщат мъжа в баща-мечта